Eslina Selam kızlar bana bir yatdımci olursanız çok sevinirim bir haftadır çok yoğun sancım vardı ama açılmam yoktu dün gece suyum geldi sandım acile gittim 1 cm açılmam olduğunu söyledi doktor ama bebeğin suyu gayet iyi dedi ama sancılarım hala çok doktorum ben seni böyle bırakamam Harran Doğum olur dedi ben israrla eve gelmek istedim çünkü evim çok yakındı gece 4 e kadar 20 dk bir şiddetli kasılma ve sancım vardı sonrasında uyuyup kalmışım sabah 9 a kadar şuan hiç sancım Yok kasılmada bebek hareket ediyor ama sancılatım birden kesildi aynı durumu yaşayan varmı arkadaşlar
Genc_anne_adayi Bende 37deyim 2cm açılmam var bebeğin başı aşağıda sancilarim 100ü buluyordu ama düzensiz di nstde. Yatisi kabul etmedim bı bakıyorsun doğuruyorum diyorum bir bakıyorsun hiç hamile değil gibiyim. Yalancı sancılar yani normal
Seyma1234 ama suyunuz gelmiş her hangi bir enfeksiyon riski oluşmasan 48 saat içinde dogum olması gerekiyor diye biliyorum Allahım bir avaz da kurtarsın inşallah
Eslina Seyma1234 amin canım doktorum su değil dedi ama ben su olduğunu düşüyorum çünkü yaklaşık bir çay bardağı kadar aktı ve durdu sabahta doktorum bebeğimin suyunun çok olduğunu söylemişti
Seyma1234 Eslina aa o zaman iyi en azndan doğumun tekrar başlamasını bekleyebilirsiniz nişan falan geldimi 39. Haftama giricem bende ufacık belirti dahi yok
Eslina Seyma1234 yok canım nişanda Yok sadece 1 cm açılmam ve sancılarım vardı şuan hiç birşeyim YÖK sanki hamile değilim bir haftadır kasılan bebeğim şuan gayet yumuşak
Eslina Genc_anne_adayi ya hiç sorma şimdi arkadaşımı çağırdım bir eve beni muayene etsin diye açılmam varmı yokmu diye jinekolok artık utanıyorum hastaneye gitmekten valla
Genc_anne_adayi Eslina hadi hayırlısı canm. Ben artk umursamiyorum dayanamayacak duruma gelene kadar gitmiycem