Esra_benzek Arkadaşlar sohbet edelim hemde bu süreçte yaşadığımız sorunları paylaşalım aynı haftalarda olduğumuz için birbirimize öneri verelim istedim🙏🏻 Mesela benim bulantı kusma sikayetim fazlasıyla var ilk 4 haftada sadece bulantı vardı hafif hafif sonra şiddetli bulantı olmaya başladı şimdi haftalarım ilerledikce kusmalar paşladı bulantılar şiddetlendi iyice normalde gittikce azalmasınlazım ama bende çoğalıyor anlayamadım.🙈🤔
bebegimmm16 Arkadaşlar merhaba benim gebeliğim daha çpk yeni keseyi dün gördük, içimde bambaşka his var heyecan gibi kasılma gibi anlayamıyorum bi ağrı değil yumru gibi başınıza böyle bişey geldimi
Esra_benzek bebegimmm16 ilk haftalarda oluyo canım sonra bi hafta falan duruyo tekrar başlıyo bende öyle oldu yani bu hafta yine ağrım çok oldu oda rahmim büyüdüğü içinmiş seninde aynı şekildedir büyük ihtimalle
Esra_benzek Zeynep_97 banada verdi adı zofer ama çok zora kalmadığın sürece içme çok iyi bişey değil dedi bende bi kaç kere içtim sonra içim rahat etmedi içmedim