Aynr123 Kızlar benim 2 tarafımda da çeltikleşme vardı şimdi sadece sağda olduğunu öğrendim bunu yaşayan var mı bebeği ne kadar etkiler
Busraoz Aynr123 Tek taraflı çentik var yani. Belli bir haftadan sonra zatem geçebiliyor kuzum sanırım 25-26. Haftalardı. Etkilemez inşallah bol su iç tuzu minimuma indir 🙏🏻
Busraoz Aynr123 Olabilir canım hiç kafana takma ben 39+4 haftalığım ve ben de çift çentik varsı geçmedi de 36.haftaya kadar coraspin kullandım. Bebeğim de çok şükür çok sağlıklı hiç strese girme
Aynr123 Busraoz ayyy inşallah ya banada carospin vermişti 32. Haftaya kadar kullancaksın dedi ondan sonra bırakıcaz dedi
Dilann12 Busraoz 29 oldum bugün im bende de çentik var ve karın çevresi iki hafta geri kilosu yani 28+5 de 1180 di
Busraoz Aynr123 En son 3400’dü canım benim 40+0 pazartesi muayenem var doğumum o zamana kadar olmazsa ki inşallah sağlıkla hayırla o zamana kadar gelir🙈
Busraoz Dilann12 Doktor tabi ki daha iyi bilir ama bence kilosu normal yani ki internetten bakarsan zaten ortalama o civarda olması lazım kilosu🤔
Aydaa @Dilann12 28+5 te benim bebeğim de 1150 gramdı. Doktor haftasıyla tam uyumlu demişti. Size neden geri demiş ki? 🤔 bu arada bende de çentik vardı.
mommyissues Aydaa 28+6 da benim bebeğim de 1185 gramdı. Doktorum haftasına göre geri dedi. 🤦🏽♀️ Bu arada bende çentik vs da yok