Didembyl Merhaba kızlar ben suan 8+3 teyımm tsh hormonumm 4.5 cıktıı bu kötü bisiymi nolcakk bebegme zararı varmı cok korkuyormm
Duman Didembyl 4,5 yüksek bir değer değil zarar vermez ilaç verip 2,5 lara düşürecek doktorun dahiliye ve endokrinoloji bölümü bakıyor troitlere benim 10 du şu an 1,5 hemen düşüyor zaten merak etme😊
Hilaliko Didembyl yok cnm endookrın doktoruna gıt sana bı ılac verıcek sabah ac karına onu sakın unutma eger hap ıcmezsen sılıntı
hndgkct Didembyl ilacını kullanırsan bir sıkıntı olmaz canım bende uzun zamandır tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum devamlı benimde 3.7 çıktı bir düşüyor bir yükseliyor bende hep korkuyorum ama ilacımızı içince birsey olmaz sanmıyorum inşallah bian önce düşer 🤲
Didembyl Ayy. Canm içime su serptin salıya randevu alabldm artk hayrlısı gidelmm bakalmm bide kese etrafında kanamam var dkkat etmem lazmm benm 4 yıldan sonra mucize eseri hamile kaldıgm icn ck panigim sanırm🤷🏼♀️☺️
Meryycennn Didembyl bende 5 haftaligim bende de cikti dunden beri ilac kullaniyorum, 🙏🙏 bende cok korktum Ama inan Rahat ol icini ferah tut kasma kendini bebegin hisseder 🙏🙏☺️
Yenianne26 Didembyl bende triod hastasıyım hamilelikten önce de kullanıyorum ilaç ama artık okadar ümidi kesmiştim ki hamile kalmayacağıma ilacı bırakmıştım 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim tekrar tahlil yapıldığında değerim 7 yi geçiyordu gene levetiron 25 mg başladık çok şükür şuan 24+4 deyim bebeğimde de herhangi bir sıkıntı yok
Didembyl Cok tesekkür ederim kızlar salıya randevu aldı m gidecem insallahh allah razı olsun hepinizden insallah saglıkla bebişlerimizi kucagmıza alırz🙏🏻🙏🏻
Sibel2344 Didembyl benimde sorunluydu ilac ile düzenleniyor her ay kontrole gidiyorum bir sorun olmadı ilaçları duzenli kullanınca