hande1234 Kızlar rüyamda koluma birçok altın bilezik takıyordum benzer rüyayı gören ve anlamını bilen var mı ?
Biyolog hande1234 ben bekarken görmüştüm canım, evlilik kısmet oldu. Ama tam anlamini netten aratır istersen
Seymasezer hande1234 ben hamileliğimin başlarında hep ama hep altın bilezik görüyodum başlığı görünce tuhaf hissettim :) anlamına baktığımda ise erkek bebeğe yorulur diyordu ve gerçektende oğlum olcak 🤲🏻
Cokokuyan_dorukusunannesi48 hande1234 Annem bana hamileyken rüyasında koluna bilezik taktığını görmüş kızın olacak sanırım:)
Zeynep06 Bende bu hamileliğimde gördüm gende defalarca . Kendi koluma taktığımı gördüm başka sefere eşim takıyordu. Bir başka sefere de bebek bilezikleri gördüm
Zeynep06 hande1234 olabilir benim erkek. kızımda bilezik görmemiştim. hatta kolye çeyrek altın bilezik 😂 bidiğin bir sürü altın görürdüm hatta anneme söyledim o da ben hep abilerine hamileyken bende görürdüm demişti.
kr1907 hande1234 aklınızda bebeğin cinsiyetini varsa olabilir ay bende bal gördüm o kadar çok gördüm ki bal görmek doğumu yaklaşmış çocuğa yazıyor nette ben daha 32 + 5 haftalığına 😁😁
BanniCici Merhaba, bende 11+2 hamileyim, birkaç hafta önce bende iki kolumda bir sürü bilezik olduğunu gördüm. Anlamına baktım doğacak olan erkek çocuk diyor hayırlısı inşallah 😂