Gamzeliim38 Minnosannesi0 O kadar bilgili eş,dost varken ne gerek vardı 5 Dr gezmeye demisler ya sana erkek diye işte Dr nerden bilsin Allahaskina Dr lar yıllarca okuyup senelerce Dr luk yapmış ama, cahil kişilerdir 👍😂😂
Minnosannesi0 Zeyk keşke daha kibar olabilseniz sonuçta ikimiz de bayanız 😊 hiç anlamıyorum böyle ön yargılı ve kötü yorum yapan insanları sahii ne geçiyor elinize 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Zeyk Minnosannesi0 kötü ne söyledim ki hakaret etmedim veya başka birşey demedim çevrenize inanmayı tercih ederseniz kafanız karışır tabi dedim ben bu yorumda kötü birşey göremiyorum
Gamzeliim38 Minnosannesi0 Ben zaten esprisi amaçlı yazdım 👍hani 5 Dr dan bile kendini üstun görüp direten eşe dosta kızdım Anlamadınız sanırım siz Yoksa Dr u bosverin eşe dosta güvenin diyecek değilim
Emelcskndgn Medineasya banada erkek diyorlar 18.haftasayız, daha alışverişe başlamadım. Siz erkek deyince alışveriş yapmadınız mı naaıl doğumda kız oldu ya🙄
Minnosannesi0 Emelcskndgn canım benim bebeğim kız daha Doğum yapmadım ama herşeyi hazır zaten çok şükür
Medineasya Emelcskndgn yok yanlış anlamışsınız yazdığımı. Dr kız dedi hep çevredekilerin baskısı hep erkekti. 🤷♀️☺️
Guguk Minnosannesi0 Valla yanlış anlamayın ama ben bebeğinin ultrason fotosunu herkese gösterme işini anlamıyorum. 1. Si ne gerek 2. Si herkes görünce bişe diyecek illa ki ne gerek var. Doktor 5 farklı ve adı üstünde doktor, diğer insanlar ne derse desin he diyin geçin bunu soracak kadar bile takmanız yanlış. Takıyorsanız dediğim gibi herkese göstermeyin. Kızmadım kötü laf söylemedim sadece mantıklı tarafı bu bana göre 😂
Minnosannesi0 Guguk canım halam da erkek denildi hep o da çok doktora gitti kız oldu o yüzden sordum bende başına böyle bişe gelen varmı diye
Seymasezer Minnosannesi0 artık teknolojiler ultrasonlar çok gelişti en iyilerini kullanıyorlar. 10 yılını verip doktor olmuslar sence kime inanmak doğru olur ?
Eceveannesi Minnosannesi0 2 eltim var 2sininde 2 ser oğlu var kaynanamın da hiç kızı olmamış 3 oğlu olmuş ben hamileyken kız dedi doktorum kimse inanmadı yok bizim evde kız olmaz inanamadilar yani son ayimda eltim o kadar emin olma erkek karnına benzio diyip sinir ediodu beni herneyse doğum yapdim herkes sok oldu ailenin ilk kızı bnmki smdi 7.5 yaşında cnm yani demem o ki saçma hurafelere inananları takma boşver sen doktorlara güven en mantıklısı o
Smraozn12 Minnosannesi0 öle gostermeyiver cnm sende resmi herkese akrabaya fln 5doktordanda ıyı bilecek degıller ya ne sacma
Lilensa Minnosannesi0 doktor kız demişse kızdır babasına benziyordur benimkinde öyle dediler erkeğe benziyor yok karnın top gibi yok içimizden erkek geçiyor diye soranlara ağzının payını veriyorum evladın kızın erkeği olmaz ben kızçem olacağı için çok mutluyum allah kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin pembiş ler içinde büyütelim Onları 😊😊
Guldenece_2525 Minnosannesi0 ne kadar cahil insanlar var .. doktordan iyi biliyorlar 5 kere kız denilmiş bir çocuğa nasıl erkek derler kanınızın içini mi görüyorlar..hic kulak asmayın
Sinemmdru Minnosannesi0 ay allahım millet ayaklı ultrasyon olmuş yemin ederim takmayın şöyle insanları he he diyip geçiştirin cahil toplulukları ya koskoca doktorlar doğruyu söylemiyor zaten daha tıpın t sini bilmeyen insanlar ahkam kesiyor boşverin böylelerini muhattap bile olmayın bu konuda bence insanı germekten başka bi işe yaramıyorlar.