Minnosannesi0 Kızlar bebeğimi 5 doktor gördü 5ide kız dedi ama bebeğimin resmini kim görse bu bebek erkek diyorlar büyükler küçükler akrabalarım herkes. Halamın kızına Doğum anına kadar erkek demişler ama oda kız olmuş banada göreceksin sende de öyle olacak diyorlar ? Böyle birşey yaşayan oldu mu ? Saçma gelebilir belki ama kötü yorum yapacak olanlar yazmasın bu arada gelipte kız bebek istemiyor musun demeyin. Rabbim çok şükür bana kız nasip etti diyen bir anneyim ben ve o kadar alıştım ki ona beraber gleyecgimiz elbiseler bile diktirdim sadece merakımdan soruyorum ♥️💗
Gulnur Minnosannesi0 bnce takma kafaya doktorlar gormusse kiz oldugunu skinti olmaz benim icin sende takma kimin ne dedigini herkes konusmayi cok sever bu zamanlarda
Medineasya Minnosannesi0 Kızıma hamileyken nereye gitsem, beni kim görse bu çocuk erkek diyordu. Hemde doğuma kadar. Sonuç; dünyalar tatlısı kızım doğdu🥰☺️ çok takılmayın bence🤷♀️
Minnosannesi0 Gulnur evet haklısın ama sürekli sürekli diyorlar insan garip oluyor. Eee ultrason bu saçı falan yok tabi burda deyip gülüyorum bende
Minnosannesi0 Medineasya bende de öyle oluyor işte kuzum. Minik hanımın kaderi güzel olsun 🙏🏻♥️🙏🏻♥️🙏🏻
Emelcskndgn Medineasya banada erkek diyorlar 18.haftasayız, daha alışverişe başlamadım. Siz erkek deyince alışveriş yapmadınız mı naaıl doğumda kız oldu ya🙄
Songul1107 Minnosannesi0 ultrason fotosu atabilirsen atsana canım benim 19+4 cinsiyet belli değil daha 🤗
Aysglbzdmr Minnosannesi0 ay hiç sorma 40haftalık hamileyim hala erkek sanan var erkek karnı gibi diyen var herkes herşeyi çok biliyor sanki insanında kafasını karıştırıyorlar
Minnosannesi0 Songul1107 kuzum onu ben hiç beceremiyorum sanırım telefonumda sıkıntı var kopyala yapıyorum ama yapıştır olmuyor 🤣🤣🤣
zelis63 Minnosannesi0 33 de yanılma emin olun yok denilecek kadar azdır erkek diyen olmadıysa sen hiç yanılgıya girme Bile ilk doğan bebeğin organını görmedikçe insan kız mı erkek mi ayırt edemiyor ikiside birbirine benziyor fotoya bakarsan
Deletedmom133 Minnosannesi0 doktor ne derse o ultrasondan bakışta onlar nerden bilsin bence herkese herşeyi söyleyip anlatmayın göstermeyin benim kızımın adini bile eşim ve ben dışında herkes doğuma 1 hafta kala öğrendi gizem her zaman ise yarar benden tavsiye
Songul1107 Minnosannesi0 https://imgyukle.com/i/E4LneI https://imgyukle.com/i/E4LVX1 Anlayan tahmin yapabilir mi
Minnosannesi0 Gulnur hahahhaha kuzum daha Benim ki doğmadı doğsa erkeğe benziyor deseler anlarım da ultrasondan yorum yapıyorlar 🤣🤣