Nevinnn Tekme atiyo bebegim ama elimi koyunnca yada esim kafasini yaslayinca hic bi hareket yok utaniyo galiba 😅😅
Semaa12 Nevinnn benimkide ayni ama simdi bir taktik bulduk tekme attigi yere iki parmagimizi hafifce bastiriyoruz o zaman vuruyo surekli😁
Mervee58 Nevinnn bizde aynı şeyi yaşıyorduk hissediyor mu acaba diye düşünüyorduk ki bir kaç gündür öyle olmuyor sanırım büyüdüğü için daha çok hareket ediyor o yüzden 🙈
Seda_123 Nevinnn Ben elimi koyunca coşuyor resmen ama eşim elini koyunca oynamıyor 🤣Eşimde bak kızım şimdiden benden korkuyor uslu olacak diyor 🤣🤣🤣
Nevinnn Kbraergl_1 20 haftalığız 👶 ben bi bucuk haftador falan hissediyorum canim yeni yeni cok guzel bi duyguymus gerçekten senin daha cok küçük bi aya hissedersin ınşallah 😊
Mervee58 Selintetik çok sık hissedilmiyo ben korkuyordum sizde korkmayın 23+6 yız biraz daha fazla hissediyorum ☺️
Nevinnn Selintetik ben de iki gundur an tekmelerini cok net hissediyorum ama elimizi kouunca yok bi duruyo😅
Mervee58 Selintetik yok yok korkmayın Allah izin verirse ileriki zamanlarda daha çok hissedeceğiz 🙏🏻☺️
Nevinnn Selintetik cok hemde allah isteyen herkese hamileliği sonrasinda da kucağına almaui nasip etsin 😊