Elfsr12 Merhaba hanımlar 8 aya girmiş bebeğim sürekli uyku sırasında uyanmadan sağa sola dönüyor mızıldanıyor emekleme pozisyonunda oluyor yine uyanmadan ters çevirip yatırıyorum bir müddet sonra tekrar aynılarını yapıyor başına gelen anneler var mı bana yardımcı olurmusunuz 😞 gaz olmuyor
Sedaahmett Elfsr12 diş cikardi mi. Diş rahatsizligida olabilir. Benim oglumda 7 ay 9 günluk. Hic dişi cikmadi ama cikmasi yakin galiba. Bizimde uykular hep zorlu geciyor. Uykusunda agliyor elini ısırıyor. 🤷♀️ zor uyutuyorum tekrar
Elfsr12 Sedaahmett 5 Aydan beri bu şekilde diş için mi yapıyordur acaba gece sürekli döner ağlar pozisyonda diş çıkarmadık kafasının üzerinde duruyor takla atacak gibi ama uyku halinde
Sedaahmett Elfsr12 başka rahatsizligi yoksa diştende huzursuz oluyordur. Nasıl rahat ediyorsa bırak öyle uyusun.
deletedmom309 İki sebep ve iki öneride bulunabilirim; Diş sıkıntısı olabilir; kehribar kolye öneriririm. Atak döneminde olabilir; bol La havle öneririm. 😊 Bebeğiniz emekliyor mu? Eğer emeklemeyi öğrendiyse uykusunda bile emeklemeye çalışıyor olabilir. Bebekler yeni edindiği becerileri uykuda bile pekiştirme derdinde oluyorlar. Eğer yeni bir beceri edinme/atak dönemi değilse muhtemelen diş sıkıntısı vardır. Diş öncesi ağız kenarında minik nokta kızarıklıklar, ağız salgısında artış, hafif ateş, hafif ishal görünebilir. Ağzını açabilirseniz ön kesicilerden de anlayabilirsiniz. Patlamaya yakınsa bizzat damağın altından görünüyor dişin kendisi. Allah yardımcınız olsun.
Elfsr12 deletedmom309 Emekleme çabasındayız belki ona yapıyor olabilir doktor dişlerimize zaman var demişti çok teşekkür ederim ☺️