Gulsahvl Herkese merhaba. 29+2 haftalık gebeyim. 25inci haftada ağır enfeksiyon geçirdim. Kontrol altına alınması iki hafta sürdü. Antibiyotik, fitil kullandım düzensiz sancı çıkıyordu nst'de derken atlattık çok şükür. Birkaç gündür yoğun ağrım oldu. Adet sancısı gibi baş edilebilir ama rahatsız edici sancım vardı karnımda belimde ve ara sıra alt kısımda. Bugün kasılmalar başladı ikinci gebeliğim olduğu için doğum sancısını ayırt edebiliyorum. Birkaç defa ciddi kasılma olunca acile gittim. Nst'de sancı falan yok, açılma yok deyip gebelik krampları diye gönderdiler. Fakat kasılmalar geçmek bilmiyor düzensiz de olsa zaman zaman artıp zaman zaman azalıyor ve arttığı zaman çok canımı yakıyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 🙁
mavi00 Gulsahvl Nst sırasında o sancılardan oldu mu peki? Yoksa o sırada ağrın yok muydu? Yapabileceğin en güzel şey bol su tüketip dinlenmek canım. Yat kalkma. Zaten enfeksiyonda yormuştur. Ve suyu 3 ltreye çık günde. Bol dua inşallah bşeycik olmaz.
Gulsahvl mavi00 Nst sırasında çok yoğun olmadı o yüzden umursamadılar zaten. Dinlenmeye çalışıyorum ama hiç faydası olmuyor. İnşallah dediğiniz gibi birşey olmaz çok korkuyorum 😢
mavi00 Gulsahvl Bol sıvı alımına çok dikkat et. 3 lt su mutlaka için. Şuan acilde yatırsalarda ağrıdan dolayı serum takıcaklar mesela. Serum demek su demek. Lütfen dinlenmeyi ihmal etme. Kafaya da takmamaya çalış. 🐣