Gokceg Bir gün bende yazar mıyım diye hep hayal kurardım.. Oluyormuş arkadaşlar🙏🏻 Geleyim hikayeme kendi istediğimle spinal sezaryen olmak istedim, korku, endişe, merak çok karışık duygular içindeydim. Bu sabah uyandım valizlerimi aldık ve ailecek hasteneye geldik. Doktorumun acil bir vakası çıktığı için yaklaşık 2 saat gecikmeli girdim ameliyata bekledikçe korku artıyordu. İlk gebeliğim önce Allah’a sonra doktoruma güvendim. Spinal anestezinin damar yolundan hiç bir farkı yok İnan ki bacaklarım uyuştuktan sonra sadece hareketli hissettim ama acı sıfır. Çıkınca hafif bir ağrı vardı yani adet sancısının bir tık üstü ve verdikleri ağrı kesiciler ile oda bir kaç saat içerisinde hafifledi. İlk kalkma anı biraz zordu ama inanın ki ahh off diyecek kadar değil. Tuvalete gittim daha sonra kendim 2 defa daha kalktım. Tek bile yürüyorum 🧿 bebeğimi görmek onu koklamak bur bi mucize duyguyu tarif etmem mümkün değil. Ne olur içiniz rahat olsun benim içim herşey çok konforluydu 💞 hepinize kolay, su gibi doğumlar dilerim 💖
Burcak_isa Gokceg öncelikle hayırlı olsun canım sezeryani öneriyor.musun bende isteğe bağlı sezeryani olmak istiyorum
gozdeak Gokceg sağlıkla büyüt canım benim 🙏🏻☺️ Benim de pazartesi spinal sezeryanım var çok heycanlıyım 🥳 hasta bezi kullandın mı kanaman çık çok oluyor mu ?
Seyma55 Gokceg bende sabah kendi isteğim ile sezeryan olucam canmm .Önerilerin var mı ? Beni okdr korkuttular kiii bi tuhaf oldum korkuyorum 😂
Gokceg gozdeak hiç korkma canım İnan ki çok zor değil. 2 kat pet taktılar öyle aşırı bir kanama yok bildiğin adet kanaması gibi
Gokceg Seyma55 canım hiç korkma İnan ki çok zor değil adet sancısnın bir iki kat fazlasını düşüm Zatem sürekli ağrı kesici vuruyorlar. Dediklerinde inanmazdım ama bebeğini kucağına alınca her şey bitiyor