Mevam Benimde yıllardır bel fıtığı var fıtığa rağmen normal doğum yaptım 4 yıl önce.. Zamanla fıtık biraz daha ilerledi tabi şimdi hamileyim 28 haftalık.. Ancak çok ciddi bir durum olmadıkça vücutta hasar bırakabilecek derecede ileri düzey fıtık yoksa normal doğuma engel değil Dr umda bi sıkıntı görmedi
Nevinnn Mevam dogrudur bende doktpruma bugun sordum once beyin ve sinir cetrahisine gozukmen gerek dedi ayni sekilde bide gozumde ileri derecede miyop var o da normal icin sikinti yaratabilirmiş göz doktoru görmeliymiş vs hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
alyavetuna Nevinnn ya pardon miyop ne kadar acaba. Benim dr hiç bi yorum yapmadı gerçi bende sormadim lens takıyorum hep kontrollerde aklıma gelmedi. 3 derece miyop var nrmal doğuma engel mi
alyavetuna Nevinnn canım dr günde 3 taneye kadar parol içebilirsin demişti beb çok ağrırsa günde 1 kere olmak sarıyla katıl içtim geçmiyor ağrı ama hafifliyo
Nilver Nevinnn benimde geçti yerine bakılıyo daha çok doğum kanalını engelleyecek bir fıtık mı diye olduğu konum önemli yani
alyavetuna Nevinnn insallah canım insallah benimkide hafifler hemen. Vallahi tek çözüm iş yapmamak ama yatmayacaksinda hareket edeceksin bol bol ama iş yapmamalısın. Bana kakılmış gibi yürüyorsun diye dalga geviyolardi😁
Ozcngl Bazen keşke bi çaresi olsa diyorum o kadar çok ağrı yapıyor ki ne yataktan kalkabiliyorum ne yürüyebiliyorum kalçadan bacağa doğru ağrı var sanki oradaki fıtık bir anda patlayacakmış gibi ..
Nevinnn alyavetuna benim 3 derece üstü doktor göz doktorujlna gözük dedi daha net dsgil ama retinan yırtılır ıkınma esnasında dedi