Junier123 mayis13 geçmiş olsun canım yeni olduysan ve ilk defa olduysan gecikme yapıyor ama fakat çok dikkat titiz davranmalısın ben 4 defa 5 er ay aralıkla tekrarladı sadece ilk olduğumda gecikme olmuştu ama hamilede olabilirsin eğer korunmuyorsan
mayis13 Junier123 sürekli oluyorum canım 2-3 ayda bir maalesef....hayır korunmuyorum bebek istiyoruz . Gecikme olunca sistite bağladım
Junier123 mayis13 evet malesef insanı bitiriyor şuanda yanman yoksa eğer hamile olabilirsin benim 1 2 gün öncesinden yanma başlıyodu ve 3 gün kanamalı oluyordu eğer öyle değilse hamilesindir inşallah 👏👏
ylzzz mayis13 sistit gebe kalmaya bile engel düşüğe ve erken Doğuma da sebep oluyor tatlil ver tedavi ol hemen geçmiş olsun
mayis13 Junier123 evet düzenli adet oluyorum 1 kimyasal geçirdim inşallah öyledir tabi ama umutlanmak istemiyorum
Junier123 mayis13 eğer adet geçikmen olduysa bence bir gebelik testi yap inşallah hayırlı sağlıklı bir haber alırsın canım
Junier123 mayis13 ben de çok korka korka yapmıştım senin gibi ama çok güzel haber aldım inşallah sende alırsın
Junier123 mayis13 eğer olursan sağlık ocağına gitmelisin bence şase veriyolar 1 tane onu içiyorsun gece yatmadan veya gün içinde ama hemen lavaboya çıkmaman lazım o geçiyor benimkini o geçirdi haplar hiçbir işe yaramadı
Erkanpasam Bi doktora gorun arkadasim sistit yuzunden bir hafta hastanede yatmisti ve baya adeti duzensizdi bu yuzden
Junier123 mayis13 inşallah sabır en büyük ilaçtır hayırlısı ve sağlıklı olan bir zamanda olur inşallah