elfiikar S.a biz de 8. Haftayı doldurduk iki hafta önce 3 kez ve önceki akşam bir kez kahverengi leke gördüm inşallah bişi olmaz. Kesenin altında siyah leke var dikkat et dedi Doktorum, sabırla bekliyoruz artık 🤗
mavi00 Ozden-90 istek gönderdim inşallah doğrudur. 🙈 girlrunningathome instagram hesabım. O zaman kızlar ekleyin grup açayım💋
MerveFerhat 8+5 günlügüz bizde ve ikizler ilk gebelik normalde sık sık tuvalete cikmak lazim ama bn su icince daha cok midem bulaniyor vede bnde su icmiyorum sizdede oylemi
hemsireanaa MerveFerhat aynı bende öyleyim canım sık tuvalete gidiyorum diyenlerin aksine ben de çok sık gitmiyorum çünkü su içsem midem bulanıyo zorlayıncada çıkartıyorum
Sinemustafa2008 Bizde 7+4 düz kızlar bugün arkadaşım bi anda ismimi soyleyip bagardi yatıyidum çok korktum sıcradım bişey olurmu çok korkuyorum daha çarşamba günü Dr gittim
Eeddaaa Sinemustafa2008 kız Allah iyiliğini versin sabah sabah güldüm sayende aynı zamanda da kendimi gördüm 😂😂 hiç bişe olmaz Allahın izni ile korkma 😌♥️