Birmelekannesi09 20 haftalık gebeyım Gun içerisinde hareket hıssettım ama aksam hıssedemedım bı kac kez ufak ufak hıssettım korkuyorum😔
Sghslove Birmelekannesi09 korkma canım daha çok yenidir 21. Haftaya kadar hiç hissetmedim ben bazen hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur. Sorun yoktur 28den sonra hareket saymaya başlayacaksın şimdi biraz sakin olmalısın
isimsizbebek Birmelekannesi09 ben 25 de olduğum halde düzenli hissetmiyorum bence normaldir hissetmemeniz
nilly Birmelekannesi09 dur hele neyin telaşına düştün canım benim. Daha yeni yeni hissediyorsun zaten. Sen onun 100 hareketinden birini hissediyorsun daha. Korkulacak bişey yok.
Ecmm Olur öyle bende 23 haftalığım bazen gün boyu hareket etmiyor tekme atmıyo keyfi yerinde miniklerin ondan😊😊😊
Birmelekannesi09 Ecmm hergun duzenlı hissederdim canım endıse ettım ses soluk cıkmayınca tesekkur ederim😊
Birmelekannesi09 Sghslove olabılır belkide ben hissetmiyorum daha önce kaybım oldugu Icın tedirginim canım esim vardiyalı evde degıl saatt gec oldu gidemem herhalde sabah ola hayrola bebegım ınsallah ıyıdır🙏
Sghslove Birmelekannesi09 iyidir canım benim eşim de her gece 3 te geliyor bol su iç elini karnına koy dua et bir süre sonra kıpır kıpır olacak öyle düşün ☺️☺️