yeldalevent Bebegim, 20 +1 günlük Az hissediyorum hareketlerini normal mi Fazla hisseden hareketlerini var mı bebegim erkek
Sengulmerve yeldalevent cinsiyete göre değişen bişey değil bu, tamamen senin karın yapınla alakalı, deri kalınlığı kilo yağ vs... ben ilk hareketini 24. Haftada hissetmiştim
bsra18- yeldalevent ilk gebelik ise geç hissetmeniz normal. Hissetme dereceniz iç karnın yapısına sizin kilonuza da bağlı bir kaç hafta sonra daha net hissedeceksiniz hareketlerini
yeldalevent Sengulmerve hiç hissetmiyorum değil sadece az hissedip Hareket ettiğini Anlayabiliyorum kilom 57
yeldalevent _kubranurr_ 55 56 hamile kaldm 57 kiloym bebegim de haftasına göre ıyi doktorun demesine göre
_kubranurr_ yeldalevent iyi masallah hisedersin insallah sırt üstü uzan elını karnına koy zaten topak yer belli sert elını kaldırma
bsra18- yeldalevent şuan Bebeklerde uyku düzeni var günün büyük bir kısmında uyuyorlar. Biraz kendine odaklanırsan uyanık olduğu vakitlerde hareketlerini hissedebilirsin net olarak annesi 🥰🌸
Edaemkl_06 Normal cnm ben 21 haftada hissettim kişiden kişiye değişiyor zamanla hareketleri kuvetli artar