rabnaz6822 Tatlım sen bebeğinin kaç haftalık olduğunu bilmiyomusun? Bana 10 haftalık diyosun 😁😁Başlığı 12 haftalık yazmışın ve 50 kişi yorum yapmış hepsine 12 haftalık demişsin ve yarısı benım gibi çıkıntı var demiş. Evet canım 12 haftalık ta belli oluyor bazı bebeklerde 😘💁🏻♀️
ariyaliyya rabnaz6822 canım benimki 10 haftalık ben 12 de gidip cinsiyet bakacam belli olur mu o zaman dedim sonrada 10 haftalık olanı psylştm tahmini olan yazsn dedm
Ozgesn rabnaz6822 dun erkek sanırım dedi doktor ama hemen hazırlık yapma 3 hafta daha bekleyelim kesin olsun dedi beklicem bakalım hayırlısı 🥰🥰
rabnaz6822 Ozgesn https://i.imgyukle.com/2019/11/07/Eb3VFx.jpg Buda benımkı 😅 bana kız gibi geliyo ama rabbim sağlıklı versin 💁🏻♀️Çıkıntı varmı göremiyorum ben 😭
Ozgesn rabnaz6822 net bsey göremedim tam kaç haftalık biraz daha bekle sende bende bekliyorum 2 hafta sonra gdcm net olsun diye ❤️🤰tahmin yaptı mı doktor sana .? Bana erkek gibi dedi ama emin değildi
rabnaz6822 Ozgesn şuan 11 haftalık ve hıcbısey göremedim dedi 😁4 hafta sonra gel dedi 😅bende bakmana gerek yok rüyamda sürekli kız görüyorum ve bu bebek kız dedim 😁😁😌
Ozgesn rabnaz6822 bende sanki hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum 😄 bi oğlum var ondan mı acaba 🤷♀️ Ama doktor bu da erkek sanırım dedi bende aralıgın basında giderim artık ancak ❤️😄
rabnaz6822 Ozgesn benım ilk bebegım 💁🏻♀️Kendi annemde rüyasında hep kız bebek görmüş bende hep gördüm ve ismiyle defalarca çağırdığımı gördüm , içime de doğuyor 💁🏻♀️Bakalım rüyam cıkıcakmı 😁♥️
Ipek_ozsyhzry ariyaliyya evet ben 12+5te doktorum yuzde 95kız dedi🤭🌸 21haftalık oldum Asel Lilamı bekliyoruz💜