ariyaliyya 12 haftalık gebelikte cinsiyet belli olurmu tam kesin olmasa bile görünür hale gelmiş midir
_kubranurr_ ariyaliyya tahmın yapıyorlar net demıyor mesela bana 12 haftada kız dendı 15 haftada %100 erkek dedi doktor
Nurseda2612 ariyaliyya biz dün öğrendik bana göre 10+2 ultrasona göre 11+5 haftaydı dün ve erkek dedi doktorumuz gösterdi de ☺️ Ama ultrason kağıtlarında bebeği komple görüyoruz cinsiyet için bacaklarının arasını görmek lazım o da ekran da gözüküyor sadece
_kubranurr_ ariyaliyya valla canım hatırlamıyorum ya 19+1 im suan kalbını demedı ya cınsıyefıne fılan baktı 16 dan snra net oluyor ondan snra alışverıs yap canım
_kubranurr_ ariyaliyya amın canım hepımızın evlatlarını ınsallah saglıklo sıhatlı almayı nasıp eder ve karnın 12 den snra daha belırgınlesmeye baslıcan ınsallah farkedeceksın 🙏🏻😊
Nurseda2612 ariyaliyya ilk değişikliği yapacağım için doktorum 6. Aya kadar ona gelmeyeceğimi bildiği için çok ayrıntılı baktı canım ve bebeğin bacak arası açıktı şansımıza ultrason resminde bacak arası görünüyorsa at da bakalım ☺️