Bebekannesimm Kızlar cinsiyetim erkek hem tatli istiyor hem ekşi ilk başlarda sürekli ekşi canım istiyordu şuan karışık 21 haftaligiz
gozdeak Bebekannesimm benimde öyleydi canım limonu sıkıp içerdim resmen ☺️38 haftalık erkek bebiş bekliyorum bende
Lsbebisim Bebekannesimm Valla canım ben tatlı diye ölenlerdenim. 13+4 de doktor kıza benzetti. Haftaya kontrolümüz var bakalım 😍
bsra18- Bebekannesimm ben 24 haftalık kız bekliyorum canım ikisini de istiyor ama ağırlık olarak ekşi istiyorum
OznurC Benim yediğin turşuları erikleri kimse yememiştir heralde . Tatlı aşığımdır ama hamilelikte ilk dört ayımda zerre tatlı sürmedim ağzıma amaaa kızım olacak ye ekşiyi çıkar ayşeyi tuttu bizde 😂
Minigim_ Bende ilk başlarda ekşi çok yedim 3 ay tatlı koyamadim ağzıma şimdi arada yiyorum çikolata tarzı cinsiyetimiz kız gibi dedi doktorumuz
1004nese Ekşi yiyordum sürekli halen devam 🤣 limon yiyorum resmen hiç sevmeyen ben erkek bebişim olacak Allah'ın izni ile.
Ebruas Ekşi yiyorum bende😁😁 tatlı ye bebek hareket eder dediklerinde milim kıpırdamıyor miniğim ve erkek bebek bekliyorum😂
Davetsizmisafirim Bende ilk gebeliğimde deliler gibi limon yedim 😂 herkes kız dedi . Oğlusum oldu🥰 bunda da ha bire portakal yiyorum inşallah kız olur 😍🤐