Eliferbil 17 haftalık gebeyim ama hala hiç bir hareketini hissetmedim sizce normal mi sizler ne zaman hissettiniz ilk
Mart_annesi Eliferbil canim kisden kisiye değsyor bağzı insanlar 22 haftaya kadar hisetmyor ben 17 ye girerken histmye basldim 19 olduk gayet netiz artik insallah sende hemen hisedersin :))
Eliferbil Teşekkür ederim cevaplarınız için bu şuan ki karın gururluların dam çok farklı bişey olucak değil mi ilkte ürküyor mu insan 😊
_kubranurr_ Eliferbil 18 de su dalgası gbı hıssedersın ınsallah tabikş kilonda onemli mesela ben 58 kıloyum 19+1 hıssedıyorum sukur ama herzaman degıl
_kubranurr_ Eliferbil zayıf ınsanlar bebegi daha cabuk hıssedıyor ben hamd olsun 18 haftamda hıssetmeye basladım böyle su dalgası gbı sırt üstü uzanınca tatlı yıyince yan yatınca
Deletedmom099 17+1 im bende hissetmiyorum ilk hissedenler nadıl bişey hissediyosunuz nasıl bi his çok merak ediyorum
_kubranurr_ Deletedmom099 hani dalga olur ya yukarı cıkar ıner oylee oluyor sonra gazınız gelıyor zaten
Canocan01 Ben 14. Haftamdayım hissediyorum kelebek var sanki içimde tarifi pek mümkün değil 🙅♀️ ama güldürüyor beni gıdıklar gibi