EymenTuana Kızlar görümcem ve kaynanam hamileliğimi kıskanmaya basladı gibi geliyolar bana. Normalde benm kntrolm ptesi ama esim görmek istediği icin ctesi gidelm dedi. Annesi durumu bilio ve dediki görmeyiver cocuğunu, ablası deseniz kendi iki yasında kızı var kalkmıs diyo kardeşim ilkini herşey alıyordu bunda bisi almadı halbuki elimizden geldiğince kücükte olsa alıyoruz.. ne yapıcamı bilmiyorum. Esim sülalede tek erkek torun soyadımızı yürütecek olanda bir erkek bebek. Acıkcası cnsüyet erkek oldugunu öğrenince korkuyorum iycene arap saçı olmasndan herşeyin :(
bsra18- EymenTuana ben aynı durumu kayınbabamın eşinde yani üvey kaynanada yaşıyorum 🙈 kadın resmen kıskanıyor bunu da açıkça belli ediyor aldığımız kıyafetleri hazırlıklarını vs çok kıskanıyor
EymenTuana Mrv_ycgl ama bunda ne var erkek kız ayırt etmem ama erkek olnca ben görümcemin tepkilerinden cekiniyorum
EymenTuana bsra18- allah bize sabır versin cok komik bi durum ama büyük insanların kücük cocuktan farksız davranması
bsra18- EymenTuana benim kaynanam büyük değil 🙈🙈 yani aramızda 6 yaş var ve kızım 7 aylıkken evlendiler kayınbabamla şuan kendisinin 10 aylık bebeği var bana sürekli sana olan ilgiyi gördükçe hamile kalasım geliyor ama bana böyle davranmıyorlar diyor 😂
bsra18- EymenTuana Benimde alışmam zaman aldı 😂😂 ne diyeyim ki şimdi yap o zaman diyorum aldırırlar diyor yapma diyorum istiyorum vs diyor delirtti beni
Tugbardm Halime şükürmü etsem üzülsemmi bilemedim ben. Benimki 7 aydır ne sordu iyimisin diye ne bir çorap aldı. Bende üzülüyordum hiç ilgilenmiyolar umursamıyorlar diyede böyle yapmalarından bin kat iyidir heralde