Badevehande Lsbebisim çok güzel oldu benim kaynanamda ikra bade istedi 😅 babası tek isim isteyince bade koyduk🌸
Sunshine1 Demirleblebi Arzu0101 çok güzel isim arya Maşallah Allah o günlere kavuştursun canım. Benim de favorim arya ada Alina bu üçünden biri ama doktorumuz erkeğe benziyor dedi 😀😀😀
Mutlu_anne2 ayse_akcura benim 29 aylık bi kızım var adı Elif Rana Elifler hem güzel olur hemde dik başlı bak bunu unutma bir gün biri demisti dersin 😊
Hanzadeilknur momof3 bende Ahsen Serra koycam nasipse Serra ismine alıştınızmı bana herkes söylemesi zor diyor
RHSENKAL Ben de kızım olacağını öğrendim Allah nasip ederse. İsmi hazırdı zaten SARE koyacağız inşallah
Eceveannesi ayse_akcura çok güzel isim köy bncede cnm o kadar saçma isimler varki boyle isimleri unutur olduk😔
7083206 Busra_2308 ben de bade koyacaktım ama anlamını öğrenince vazgeçtim. Canım istersen bi hocaya sor bu ismi. Güzel anlamı olan isimler koymamız anne ve babanın sorumluluğu hele babanın bu kobuda daha hassas olması lazım
Nurcan6148 OznurC Bizde mihra koyacagiz😊Benimde kayinvalidem begenmedi hergun baska bir isim buluyor.Kirmak istemiyorum onu o yuzden hic sesimi cikarmiyorum.