Filiz_38 momof3 benim de 2.kızım olucak hayırlısıyla Serra ismini düşünüyorum 🤔 nasıl kullanımı ve çevrenin tepkisi merak ediyorum🙈 ilk kızımun adı da Zümra
Hanzadeilknur momof3 bende Ahsen Serra koycam nasipse Serra ismine alıştınızmı bana herkes söylemesi zor diyor
Didi6 Tgb2310 Ay ne güzel ikiz kızlar 😍😍 Ama Melisa ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/melisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Anne18 Eger bir gun kızım olursa adı deren Alya olucak inşallah bende hamıle kalırım da kızıma isimler koyarım 💕
Lsbebisim Anne18 Canım senin potlarına cok denk geliyorum. Fırsat buldukça okuyordum da dualarımdasın inişallah tez vakitte hamileyim dediğin haberi almış oluruzz😘🙏
Nur_samet ayse_akcura Melek Lina olacak inşallah 💕💕elifte guzl isim ismi gibi olsun inşallah dik ve asil
Dilaraozturk ayse_akcura Doktorumuz kesin birsey demedi kiza benziyor dedi eğer kiz olursa Asel ya da Beril olacak allahım nasip ederse 😊
OznurC Bizde eşimle Mihra ismine karar verdik . Kayınvalidem ne kadar beğenmese istemesede ben unuturum adı aklıma gelmez ne ki bu desene biz isme bayıla bayıla koyacağız babasıyla 💃🏻
Nurcan6148 OznurC Bizde mihra koyacagiz😊Benimde kayinvalidem begenmedi hergun baska bir isim buluyor.Kirmak istemiyorum onu o yuzden hic sesimi cikarmiyorum.
Syma95 ayse_akcura cinsiyeti belli degil daha ama kiz olursa Aslı istiyor esim ben hiic bulamadim isim 😀