GF01S Kızlar 28 haftalık hamileyim bugüne kadar bir iki kere yumurta yedim ((oda zar zor))yumurta küçüklüğümden beri sevmem bazen vicdan azabı çekiyorum acaba bir sorun olurmu merak ediyorum
Musru GF01S beyazını yeme canım sarısını yiyebilirsin bende her sabah 2 tane yumurta kaynatıp sarışını yiyorum o daha faydalı
GF01S Cigdem07 doktorum kendini zorla dedi ama gerçekten yiyemiyorum bide soda tüket dedi onun yerine
Cigdem07 GF01S Evet soda önemli kramp olmasın diye . Ama sen kendini eğer zorlayamıyosan hiç yeme . Ben mesela hamileliğim boyunca yedim . Tiksinsem bende yiyemezdim heralde
NERDOGDU Bugün gebe eğitiminde aynı şeyi ebe de söyledi. Yumurta yiyemiyenler var vicdan yapıyoruz diyorlar dedi onun yerine mercimek kuru fasülye yiyebilirsiniz dedi. Yani bakliyatlardan yumurtada olan vitaminleri alabiliyorsun. Hangileri olduğunu bir araştırın derim.
Tgb2310 Ay bende marketten aldığım yumurtaların hormonlu falan old ve taze olmadığını dğşğndüğümden yiyemiyorum köylülerde tavuklar çok yumurtlasn die hormonlı yem veriyorlar osebepte onları da içim almıyor birtek annemin yumurtalarını gönğl rahatlığıyla yşyebiliyorm oda her zaman olmıuyor farklı memleketteyiz çünkü
2104 GF01S yumurta yiyemiyorsan yumurtanın içinde bulunduğu yiyeceklerden ye mesela ev makarnası kek yoğurt çorbası pankek gibi ben böyle yapıyorum. Sade yumurta yiyemiyorum😔