Korkusuz Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı dün gecede biraz lekelenmem oldu doktorum bebeğin eşinin rahim ağzında olduğunu ve erken doğum riskimin olduğunu söyledi yukarı çılar mı plasentam ne yapmam gerek sadece dinlen dedi daha 22haftalığım başına böyle bişey gelipte sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan oldu mu
momssmom Korkusuz benım de 3 cm dedı doktor 28. Haftadayım ama erken dogum yada ılıskı yasak falan demedı
Canimoglumkubra Korkusuz benimde aynı cnm rahimi kapatmış bende 34 haftayim bakalım hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı
Heerzamn_38 Korkusuz canım bnm hamileliğin başından beridr bu şekilde bol bol dinlen ilişkiyede girme uzan çok yürüme bn bunları yaptım ve yana doğru kaydı tamamen çıkmadı yukarı ama kanamam felan olmadı şükür 34 haftalığım şuan . Rabbim yardımcın olsun cnm
Kr_pinar Korkusuz aynılarını bana da dedi ben de 22 haftalığım hatta ara ara sancımda oluyor çok korkuyorum inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız
Momyorgun Bana da o haftalarda dediler hiçbir şey olması boşa gerildim sadece cok yorulma ve magnezyum iç. İlişki yasak. 35. Haftadayım yeri değişmedi hala öyle. Zorunlu sezaryen olucam 6 Kanamam oldu benim de endişe etme
Korkusuz momssmom bana cm nden bahsetmedi dığuma kadar ilişki yasak ve iş yapmaman gerek dedi inşallah sıkıntısız bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza
Nzondlg 20. Haftada banada aynı şeyi söylemişti doktorum ama suan 31 haftalık olduk ve artık yukarıya çıktı çok şükür. Hiç canını sıkma yukarı cıkma ihtimali var😍
Korkusuz Nzondlg ayy inşallah çıkar canım Ya doktor hiç çıkar çıkmaz bişey demedi sadece korkuttu hiç düzelmeyecekmiş gibi konuştu
Ssalihatopcu Korkusuz yukarı çıkan da var çıkmayan da benim ki çıkmadı ameliyatın kanamalı geçecek dedi ve normal kadın doğuma gitmiyordum araştırma hastanesinde perinatoloji ye gidiyordum
Momyorgun Belli değil doktor kanaman olduğu an alırım dedi cok şükür 34e geldik Bebeğin kilosu zayıf yoksa 36da alacaktı şimdi bekleyelim biraz kilo alsın dedi en son
Momyorgun 34e kadar çıkıyormus ben uzman doktora gidiyorum Cerrahpaşa’da direk alanı oyüzden beni o da cok rahatlatıyor bu plesenta bazısının idrar kesesine bagırsaklarına damarlanıyormus biz ne tehlikeli ameliyatlar yaptık hiç korkma dedi.
Momyorgun Zaten 2 üne risksiz direk normal yap diyor hoca 3 ise sizin hiç korkmayın Allah’ın izni ile sadece dikkat edin
Korkusuz Momyorgun peki şu an 3cm dedi doktor bana bunun ikiye düşme olasılığı varmı acaba azalır mı sezeryandan korkuyorum birazda
Momyorgun Korkusuz Bebek büyüdkce fark artıyormuş azalmıyor yukarı çıkıyor ama azalmıyor korkmayın bir şey olmaz insallah