Ftm-Srgn istanbullugelin_ Masallah canim insallah hayırlısı ile alirsiniz kucaginiza benim de kiz canim
mavi00 istanbullugelin_ Evet böyle şeylere aldırmam ama dikkatimi çekmedi değil. Nisan bebekleri kız mayıs haziran erkek genelde. Bakalım biz düzene uyacak myız yoksa bozacak myız🤣
Rabia59 istanbullugelin_ Sağlıkla gelsin minik prenses ☺️ Bende yarın gidicem doktoruma. Tam 16 haftalık oluyoruz yarın. Sen kaçıncı haftadasın canım ?
Bdjd Birgul1991 deyisme ihtimali var alisveris yapmayin🤭😃 bana 90% erkek dediler 17 de 24 de detaylida kiz denildi🤭 o yuzden hemen alisverise baslamayin kesin oyrenene kadar
Dilaramelissa Sağlıkla gelsin 🐣Bize de kız dedi doktorumuz ama inşallah değişmez 14+3 günlük bakıldı ☺️
istanbullugelin_ Dilaramelissa Bilmiyorum genelde kız çocukları değişmez bana da kesin değil dedi ama bacak arası açıktı yine de kesin demedi
Zuleyhaaslan istanbullugelin_ hayırlı olsun Nisan Annesi olucam dün cinsiyetini öğrendim oğlum olucak 🥰🥰🥰
Dilaramelissa istanbullugelin_ Bizimde ya kıpır kıpırdı zaten üç kez baktı kesin birşey demiyorum dedi inşAllah minnak tatlı kızçelerimiz öteki ultrasonda netleştirir kendini 🐣🐣