Gamze3402 Merhaba arkadaşlar bebeğim ultrasyonda 5 6 haftalık gözüküyor ama kalp atışını duymadı doktorum bugün boş gebelikten şüphelenıyorum haftayı bekleyıp tekrardan bakıcaz. Ama bu gebelikten umut beklemeyin dedi. Bu durumu yaşayan varmı aranızda ?
Gamzee00 Gamze3402 ne kadar olumsuz konuşmuş haftaya tekrar git ama bence doktorunu değiş inşallahta boş gebelik vs değildir 🙏
Halee Gamze3402 bizde bugün kalp atışını duymaya gittik. 6+5 günlük ama duyamadık kese var bebeğim de görünüyo ama kalp atışı yok hala .. 😞
Halee Gamze3402 moral çok yüksek bende üzülmemeye çalışıyorum ama insan tutamıyo yinede dirayetli olmalıyız. Sende üzülme dur bakalım herşey Allah’tan 🙏
Adimadim Beklemeni tavsiye ederim benim 8.haftada hala olusmamisti kurtaj oldum insallah sende oyle olmaz bebeginin saglikli haberini alirsin sabir ve dua sadece
Gamze3402 Kesinlikle herşey allahtan ne güzel mucizeler var hayatta alllahtan ümit kesilmez. Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin 🙏🏻 Beklemeye devam edelim inşallah haftaya güzel haberlerimizi yine burda paylaşırız 🙂