Smkrkmz Kelebek7 yok öyle şeyler canim ya takinti yapmayin.anne babanin genetigine cekiyo.kiminin kafasi iri kalin enseli olur ya ona karsilik kucuk demistir.
Iimran Kelebek7 benimde bebeğimin kafa yapısı küçük benimde bebekken öyleydi tamamen yapısal oluyo bu durum
Kelebek7 Smkrkmz doktor bugün kontrolüm vardı 26 haftalık 791 grm dı ama doktor kafası küçük ama sorun degıl dedı genetik olabılır dedı
Iimran Kelebek7 evet canım boyu uzun ama kafa yapısı minik doktor hatta senin de kafan öyle dedi bebeklik fotoğraflarını bana gösterirmisin dedi hakkaten öyleymişim sana çekmiş dedi zaten her şeyi bana benziyo kızımın 🥰 içini ferah tut
Kelebek7 Iimran benm de boyu uzun olcak dedı 26 haftalık dedı 791 grm dedı Bende kafası soyleyınce bıraz korktum Omega balık ılacı verdi bide
Badevehande Benimkinin de öyle doktor sana çekmiş genetik dedi😂🤷🏻♀️ Hatta boyu ve kafası arasında 3 hafta var boyu 8-10 gün ileri kafatası 10 gün geri 😂 gelişimi önemli küçüklüğü genetik canım 😊
Kelebek7 Badevehande ıyı barı ya saolun Kızlar benm kılosu 26 haftalık 791 grm ıyımı barı bıde boyu uzun olucak dedım
Vera18 Benimkinin de kafası 1 hafta büyük çıktı benim kafa yapım biraz büyük doktorum anasına çekmiş galiba dedi 😅 genetikle ilgili bir durum canım 3 4 hafta küçük ya da büyük olmayınca bir sıkıntı olmuyormuş takılma fazla.