Hiler10 Kızlar ya 20+4 haftalığız bugun detaylı ultrasonu yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı ama benim sabahtan beridir karnımın sağ tarafı agrıyor arada geçiyor tekrar başlıyor gaz sancısı falan diye düşündüm sağ bel tarafıma da vuruyor acısı sizce bapmalıyım ayağıma kat kat çorap giydim sıcak su torbası koydum lütfen başına gelen varsa yazsın
Siner Hiler10 dinlenince geçmeyen ağrılar için gelin diyo doktorlar. Biraz yatıp dinlendiniz mi. Gaz da olabilir. Bişey olsa ayrıntılıda çıkardı ama inatla geçmiyorsa yine de bi doktorunuza gidin içiniz rahat etsin
zelis63 Hiler10 aman allahm beni yazmışsın resmen buraya bende 19 haftalığım sağ karın ağrısından ölücem doktorumu aradm dedi normal korkma tuvaletini yapabiliyosan sorun olmaz dedi sen yapabiliyor musun ? Bir çözüm bulduysan banada yaz lütfen 🙏
Sesem Hiler10 bende az önce söyledim sağ tarafım ağrıyor diye ama söylemesi ayıptır havalarda soğuyor tabi gazmış yatınca farkettim.
Hiler10 Siner canım dinlenince hafifliyor doktorum bugun olabilir falan dedi ama insanın canı acıyor işte gaz sancısı da kötü agrı yapıyor 😓
BeybininAnasi Canım benim de gaz sancım belime, hatta sırtıma vuruyor bazen. Ama ben net bir şekilde hissediyorum gaz olduğunu o şişkinlikten
Hiler10 BeybininAnasi canım böyle şişhinlik yok fakat bugun afedersin hiç gaz çıkarmadım sağ tarafsan sızlıyor böyle derin derin anlamıyorum ki napsam😓
Hiler10 zelis63 canım yapabildim bugun çala evi iyice ısıttım ayağıma iki çorap giydim kalın üzerini örttüm ve ayağımın altına sıcak su torbası yaptım öyle yatıyorum azalıyor gibi sanki sende dene kuzum bi sende biley bulursan yaz
zelis63 Hiler10 bende su torbası tuttum biraz iyi oldu birde ağrı kesici attım doktorumda dinlen dedi
BeybininAnasi Hiler10 ondan olabilir o zaman. Karnına masaj yapmayı dene bakalım. Ben yürürken sağ tarafıma saplanmıştı ağrı, çok iyi anlıyorum seni ve ben de tuvalete çıkamıyor, gaz da çıkaramıyordum
Hiler10 BeybininAnasi evet canım yürürkende agrı yapıyor böyle tuhaf bir agrı oluyor bende yapamıyorum gazımı 😓
Hiler10 zelis63 bende yatıyorum canım şuan hafifliyor sanki ama yine de çıkarmadımgaz faln öyle yatıyorum bakalım
zelis63 Hiler10 uzanıyorm iyi kalkınca batıyor resmen yarına kadar geçmezse doktorum gel dedi Avrupa’da yaşıyorm her isteyince kalkıp gidemiyorsunda.
Hiler10 Siner canım sorunca doktor Öner’i verirse yazar mısın buraya da değişik agrı ya Allahım kolaylık versin hepimize😓🙏
Siner Hiler10 iyi akşamlar canım. Doktordan gelince yazarım demiştim. Doktora söyledim ağrılarımı ama normal olabilir dedi. Magnezyum eksikliğinden kramp giriyo olabilir gaz da olabilir dedi. Magnezyum kullanmıyodum ben magnezyum verdi işte. Bi sorun gözükmüyo dedi ultrasonda
Hiler10 zelis63 evet canım bende ayağa kalkınca batıyor iğne batar gibi yatıyorum bakalım sıcakta umarım geçer