Duyguuukk Kızlar merhaba 19+1 günlüğüm apse yapmış şiddetli bir diş ağrım var karanfil fln fayda etmiyo evde majezik diş eti gargarası kullansam bir sıkıntı olur mu doktoruma soramıyorum ne yazık ki
Ozican Duyguuukk apse diş enfeksiyon demektir doktora gitmeniz ve antibiyotik kullanmanız lazım.Dişteki enfeksiyon bebeği etkiliyor.
Elifismaill Duyguuukk 16 haftadan sonra yaptırabilirsiniz hamileler için antibiyotik kullanmıştım bebeğe zararlı çünkü çürük dişler organlarını etkiliyor
Cinarin_annesi14 Duyguuukk bugün dişçideydim apseli 20lik dişim cıkıyo antibiyotik verdi bebeğe uygun bence doktora gitmelisiniz iltihap bebeğin gelişimini durdurabiliyor zararlı bebek için
Gamzee00 Duyguuukk ben hep dişim apse yaptığında majezik gargarayı kullanıyodum ve iyi geliyodu rahatlatıyodu
Muhendisannee Merhaba, eşim dis hekimi, sordum ona majezik kullanmasin sadece parol içebilir dedi. Umarim kisa zamanda hekiminize gorunursunuz. Gecmis olsun.
Cinarin_annesi14 Duyguuukk rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi 34 haftalığım bu arada sizde mutlaka doktorunuza danışın