Haribo42 Kizlar ben hamileyken sormustum cevap alamamistim belki yine merak eden vardir diye yaziyorum . Babyhome ayhan cocugun urettigi bi araba instagramda araba bakarken veya youtube da illa gormussunjzdur:)) onlarin travel sistemleri var cok hafif super bi araba ama benim gibi iyi olan travellere butcesi yetmeyen ilerde yinede baston alicam diyen tam yatar baston arayan bence kesinlikle babyhome bh 106 💪 harika tek kelimeyle asiri memnunum bebegim dogdugundan beri kullaniyorum ic pedi kumaslari kalitesii surusu hepsi super valla 480 tl almistik istanbulda olanlar yerine gidip pazarlikta edebilir biz netten aldkk. Oyle yani:)) linkte birakim
Haribo42 Haribo42 https://m.n11.com/baby-home-bh-106-quid-aluminyum-baston-bebek-arabasi-P370124717?Renk=1-Kahve&gclid=EAIaIQobChMI6MruhK_Y5QIViqiaCh1baAjaEAQYAyABEgKPf_D_BwE&gclsrc=aw.ds link bu ben aldigmda indirim vardi hepsiburadada.
Haribo42 Haribo42 ben ebebege gidip chicco lite wsh o kraftin bastonu vs maclaren hepsini denedim tmm belki maclarenin atomu vs gibi guzel durmuyo ama chicco vs den daha iyi fiyatida oldukca ucuz onlara gore ..