Sedaablak Adetim 8 gün gecikti iki gün önce test yaptım idrar da silik cıktı hayalet gibi bi çizgi rengi hafif belli yakından bakınca bugün kan testi verecem sizce hamilelik varmıdır belirti olarak çok sık idrara çıkıyorum ağzımda metalık tat ve başka hiç-bir belirtim yok
Ecelif Sedaablak vardır canım belki geç döllenmedir o yüzden silik çıkmıştır inşallah bizimle hayırlı haberlerini paylaşırsın 🙏
Sedaablak Ecelif kanda çıkmadı ama yarın 9 gün gecikiyor normalde hep düzenli olurum neden böyle oldu anlamadım eşimin çok morali bozuldu 😞
Ecelif Sedaablak ilk kanda çıkar zaten canım daha sonra idrar tahlili de görürsün hamileliği ama silikte olsa çizgi varsa yüzdelik olarak yüksek ihtimalle hamilelelik vardır
Kdr_9797 Sedaablak bende ilk testte çıktı silik ama kanda da çıktı kanı 4 gün sonra falan verdim canını sıkma vardır bi hayır
Ecelif Sedaablak değerin kaç çıktı canım? Benim adete iki gün varken 3.8 çıkmıştı yok demişti doktorum ama bekleyelim demişti geç döllenme olmuş olabilir gerçektende geç döllenme 10 gün geriden geliyordu hamileliğim