Selinsevener Merhaba 🙋🏻İzmir balçovadan ben10 haftalık hamileyim şirinyerde tahir Özgüdere gidiyorum doğumu çınarlıda yapıcam
Selinsevener Merhaba 🙋🏻İzmir balçovadan ben10 haftalık hamileyim şirinyerde tahir Özgüdere gidiyorum doğumu çınarlıda yapıcam
CemalSedaYesildag Merhaba kızlar bende 29 haftalık çınarlıda reşat beye gidiyorum tahir beyinde adını çok duyuyorum ☺
Selinsevener CemalSedaYesildag çınarlının üyelerinden tahir bey sabahları hep hastanede öğleden sonra özel muayenesine geliyor 🙂
Eda-raif 26+2 haftalık hamileyim hasan ulaş başyurt diye bir doktor tavsiye ederim memnun olmayan yok
Selindereli Bende ahmet seçkin önoğlu tahir beyle aynı muayenehanedeler Doğumda çınarlıda inşallah 34+5olduk biz sizler?
AylinIlerKaar 10+2 yiz✌İzmir Torbalı’dan.Aral özbay’a gidiyoruz.doğumun hangi hastanede olacağına karar vermedik henüz.
Selindereli Minamom benim doktorum dışardan geliyo 2500 ama fiyatlar değişmiş olabilir biz baştan öyle konuştuk
GkooSevooontur Havva merhaba benim 2 hamileliğim bu ilkinde Murat beyden çok memnundum onun için devam ediyorum kendisiyle ilgili bi doktor muayene ücreti 35 tl