lilayda Kızlar bu 3. Saglikli gebeligim 14 haftaya girdim su an gene hastayim eşim grip olmus bana bulaştı bir günde 10 haftalikken gene hasta olmuştum bebegimde hasta olur mu. Eski gebeliklerinizde hasta olup da sağlıklı bebek dogurdunuz mu? Ya bebegime bisey olursa korkuyorum
Ozican lilayda canım grip bebeği etkilemiyor ateş etkiliyor. Ateşinin çıkmaması lazım çıkarsa acile gitmen lazım düşürürler. Ateş çok tehlikeli bebek için.Bende 10 kere grip oldum nerdeyse.
lilayda Ozican ateşim 37.2 falan çıkıyor gündüz. Aksamlari biraz daha artıyor. Yüksek ateş mi bu normali 36.5 ya
Ozican lilayda 38 ve üstü ateş demek.Ne gibi bir şikayetin var şuan yardımcı olayım o kadar çok grip oldum ki profesyonelim artık
Betullmim lilayda ateşin 37.5 u geçerse, 38 de diyen var. Vücudunda enfeksiyon yükseliyor demektir. Önlem almakta fayda var ilk 3 ay çok önemli, acile gitsen mutlaka dikkat ederler.
lilayda Ozican eşimden bulaştı. Calisiyorum oturarak belim ve bobreklerimin orasi agriyor. Bogazim agriyor ve surekli üşüyorum. Burnum sanki çeşme gibi kac paket pecete bitti. Birazcık da atesim var
lilayda Betullmim gecen sefer 38 den fazlaydi doktoruma gittim parol bile veremem demişti. Kulak burun bogaza, enfeksiyon hastaliklarina dahiliyeye hepsine tek tek gonderdi kimse bisey yapmadı. Ne ilac ne bisey
Ozican lilayda doktorunuza gidin öncelikle rapor yazsın çalışılmaz ya çekilmez gripken hamile hamile.Boğazınız için ılık suya limon sıkıp gargara yapın. Dinlenmeniz lazım sizin ateş için ılık suyla duş alın.
Betullmim lilayda ben de çok ağır hasta oldum bu hafta benim doktorum da inatla ilaç vermedi ama parol kullanabilirsin demişti. Ateşini düzeltir. Ve çok hamileye de veriyorlar. Siz bilirsiniz ama İnternete bile ilk zamanlad çok önemli diyor.