Ceylan_kal Şuanda 26. Haftamdayım çalışıyorum hazırlığa 32. Haftamda (izne çıktığımda) başlasam çok mu geç kalırım
Musru Ceylan_kal herhangi bi erken doğum sorunun yoksa geç değil canım bende 32 haftaligim yeni başladım alışverişe 🥰
Ceylan_kal Aa çok tatlısınız benim gibileride varmış :) açıkçası başlamak istememde inanın hiçbir fikrim yok ne yapacağıma dair :) buraya bakıyorum ara ara
Musru Ceylan_kal bende ablalarimdan yardim alıyorum vala ilk olunca bisey bilmiyoruz heyecanda olunca unutuyoruz bazı şeyleri 🥰
Gk12 Ben de 26. Haftamdayım sadece 5-10 parça zıbın tulum gibi şeyler aldım. Beşik dolap araba çanta gibi şeyleri almadım 30. Haftadan sonra almayı düşünüyorum canım
Emin_e Ceylan_kal ben de yarin 26.hafta olacagim, ufak tefek zibin tulum falan disinda bir sey almadim henuz... evde oldugum halde ben de 36/37 haftalari beklerim diye düşünüyorum
Ceylan_kal Emin_e yani bilemiyorum sanki 36 37 biraz geç gibi erkenden gelirse misafirimiz hazırlıksız yakalanabiliriz:))
Mebos Ceylan_kal çalıştığından dolayı bişi diyemem amam valla ben galiba erken başladım 20 haftalık olduk bi çok temel ihtiyaçlarını aldım ama erken doğum riskin yoksa normal
Mebos Ceylan_kal bende öyle dedim hep ama ne olur ne olmaz diye en azından odasını arabasını beşiğini felan hallettim zaten aralıktan sonrada zam gelcek herşeye yavaş yavaş başlıyor insan 🙈
Hamileanneler_25 Ceylan_kal 7.5 Ay oluyor geç kalmış olmazsın canım ben ikinci seferde çıktığım da bitirdim alışverişi ama baya toplu almıştım herşeyi. Zamanla azar azar alırım diyorsan da yine yetişir merak etme vakit geçer hem doğuma kadar tamamlarsn
Esesennn Ceylan_kal eşyalarını al yavaştan ne olur ne olmaz erken gelir ya da yatman gerekir falan. Sen bebek için de kendin için de yavaştan başla bence alışverişe