Nigdelianne Bebek kıyafetleri yıkandıktan sonra neden yıkanıyor acaba merak ediyorum. Ve her yıkamamızda utuleyecek miyiz
Sghslove Nigdelianne birçok şeyle ölmeyen bakteriler ancak ütünün ısısıyla ölüyor ilk 3 ay mutlaka ütüleyin diyorlar ben hep ütülerim heralde
Hamileanneler_25 Nigdelianne 1 yaşına gelene kadar ütülerim ben mikrobu kırılsın diye hemde düzenli dursun diye bebek kıyafetleri küçük ve çabuk kırışır yoksa hemde hijyenik olur
Deletedmom Nigdelianne ahhhh böyle bi uğraşı yok resmen bi günümü aldı ütülemek sıcak buhar bastıgın için kıyafetteki mikroplar ölüyo ben sürekli ütülüyorum hergün 5 takım değiştiriyorz😒
seher_unl Nigdelianne kıyafetleri düşük ısıda yıkadığımız için mikroplar ölmüyor oyüzden ütülemeyi tercih ediyorum. Kızım 7 yaşında hala kıyafetlerini ayrı yıkarım ve iç çamaşırı , çorap vs herşeyini ütülerim 🙈
gurcem Bugun mınıgın kıyafetlerinı utuledm 2yıllık ewlıyım neredeyse ewımde hc utu yapmamıstm gerek duymamıstk ama bugun onları utuledım ya Allahım nasıl guzel oldular nasıl duzenlı tertemız🥰
Deletedmom Ozican benimki kusuyo ama tabi seninki de nasıl olur bilemezsin ama iki günde bir iki makine acık renkler koyu renkler yıkyorum makine ağzına kdr doluyo ve hepsini ütülüyorum😒
begumseker Nigdelianne kendi kıyafetlerimizi bile iç çamaşırlarına kadar ütülüyorken:)) bebeğin tabikii ütülicez mikroplar kırılsın diye👍🏻
Beyzanurlina Nigdelianne benım arkadaşım dogumdan once ütüledi bikere bidahada ütülemedi 1 bucuk yasında kızı🤣 ben ütülerim belki blmıyom o anki durumuma baglı🤣