Dilann12 ozgeustun suan benim 2 hafta artmaz inşallah artmadığı sürece sıkuntı olmaz dedi doktor bakalım . Allah büyük zayıf olsun sağlıklı olsun da bari 36/37/38 de doğurayım dite endişe ettim
mercan2020 Dilann12 yoo hatta hiç onemsemedi ortalama ölçüleri ve kilosu normal dedi çünkü başı ve bacak boyu ileride bende anlamadım
Seyda_1 Eseenn canım bnde bugün doktora gittim 34+5 haftaligim kilosu 1950 karın çevresinde gerilik var üç günde bı nst iğne yapıldi bugün önümüzdeki hafta sezeryan düşünüyor doktor çok üzgünüm 😔😔
Seyda_1 Eseenn hayr herşey normal ama karın ve çevresi haftasına göre 3 ahfta geride olduğu için doktor tedrgin oldu bugün iki doktora gttm profesör e gondedi kndi doktorum bebeği riske almak istemedi bebek sancilara dayanamz dedi
Eseenn Seyda_1 Benim doktorum sezeryanlık bişey olmadığını söyledi suni sancıyla normal doğurttururum dedi sezeryan yanlısı bi doktor değilmiş öyle dedi 🤷🏻♀️ Aman bebeklerimiz sağlıklı olsunda ister normal gelsin ister sezeryan
Seyda_1 Bizim bu doktor da öyle ama tedrgin oldu bnde bilemedim ama çok.uzgunum çok zayf inşallah çabuk toparlar
Aby34 Benim de aynı durum başıma geldi 34. Haftada belli oldu 38 e kadar sabrettik bir şekilde doktorum yoğun kontrol etti suyum tamamen bitmişti kan akışımım bozulmuştu gerilik artıyordu sezaryenle bebeğimi Zorunlu olarak aldılar çok rahat doğum ve iyileşme süreci geçirdim hemen ayağa kalktım bebeğim de çok şükür iyi dünyada daha öok kilo alıyormuş gerçelten de anne sütüyle doğum yapalı 20 gün her şeyi cevaplayabilitim aklonıza takılan olursa. Sakarya üni hastanesinde perinatolog dogumumu gerçeklestrdi riskli gebelimtim Allah dontorumdan razı olsun ve hastaneden prensesler gibi ilgilendiler ilk ayaga kalktım lavaboya bile gttim :) sezaryen gerçekten de çok rahatmış spinal oldum bn
Busraa54 Aby34 benimde bugün belli oldu gelişim geriliği olduğu 15 gün geriden geliyomuş suan 2600 gram haftalık takibe aldı bende sakaryadan doktorunuz kimdi acaba benide riskli gebelik bölümüne sevk etti.
poyrazkayraninnannesi Hcrslh ben 35 haftamdayım tam benimde bebeğimin karın çevresi 2 hafta geriden geliyor doktor küçük bebek dedi