ttugg Evde düşük yapanlar bakabilir mi? Daha yeni wc gittim büyük abdestimi yaparken beyaz su akıntısı geldi düşük başlaması mı oluyor bu ?
Betulsna ttugg düşük kanama ile olmaz mı cnm neden akıntı gibi gelsin ki. Hemde hemen kötü düşünme inşallah düşük felan yapmazsın. Sağlıklı gebelik değil mi ki?
ttugg Kbrabalk evet şiddetli ağrım var doktor kürtaj yapmam gerekiyor dedi tüp bebek doktorum kendiliğinden düşsün dedi bugün 4.günüm ve böyle birşey yaşadım
ttugg Betulsna kanamamda var. Benim düşük tehlikem vardı bugün 4.günüm böyle birşey yaşayınca sormak istedim. Tedavim tüp bebek maalesef sağlıklı bir gebeliğim olmadı
ttugg Per_i9 4 gündür kanamam var bugün beyaz akıntı gibi birşey geldi doktorum düşük olabilir dedi. Yarın ultrosona giricem
zelis63 ttugg beyaz akıntı bendede oluyor biraz koyu kıvamı kan olmadıkça korkma bence 19 haftalığım ben
Esmayusuf33 Suyun mu geldi dicemde 5 haftada su olurmu bilmiyorum bence dusuk yapmadin akinti falandir buarada kilodunda varsa kilodunu doktora goturmen lazim ustunden biraz ornek alip lab. Gonderip test yapiyorlar bi arkadasima oyle yapmislardi
ttugg Esmayusuf33 ped takıyorum pede sadece kan geliyor bugün beyaz akıntı ilk defa geldi doktorum patalojiye gönderin dedi ama büyük abdestimi yaparken geldiği için tam eminde olamadım.
Betulsna ttugg Yaa çok üzüldümm umarım bebeğin seni bırakmaz. Hakkında hayırlısı olsun. Yarın kandil dua et. Bende dua edicem sana.
Bebekveannesi ttugg benimde tüp bebek tedavisiyle ilk gebeliğim düşük olmuştu. Bebeğin kesesini görmüştük kalp atışı olmamıştı. Bir hap gibi birşey vermişti 2 tane içip 2 sini vajinadan atmıştım 4-5 saat sonra feci bir ağrı ve kanamayla başlamıştı düşüğüm😔
Anyaangie ttugg normal adet kanaması gibi olur kuzum korkma ,cok agrılı bıle olmuyor kendı kendıne yapman daha iyi kurtaj olmaktan
Per_i9 ttugg cok uzuldum ya , allah şifa versin inşallah o bebek oraya tutunsun . Hayırla sonuçlansın inşallah.
ttugg Betulsna Allah razı olsun ama bebeğimi kaybettim ben zaten 😥 2 hafta üst üste hep 5 hafta görüldü kesem kalp atışı bile duymadık doktorum düşük başlayacak dedi oda sanırım bugün