Pcoslubiranne gulfemakin instagramda mucize ikizlerin annesi var ayseeda yazarsan cikar.Içini ferah tut.Allah yardimcin olsun.
Handeberkay Canım allah yardımcınız olsun hiç bişey olmayacak Allah’ın izniyle iyi haberlerini bekliyoruz
Svcnn gulfemakin dogum sancilarinz mi basladi pki normalmi olack daha yeni o acialri yasms bri olarak szi ck.iyi anliyorm kasilmalari sertlesmeleri allah sze bagslasn yavrunzu ins uzulmeyn
baliminannesi06 gulfemakin 900 gr doğup yaşayan var 🙂 Allah büyük üzülme her şerde vardır bir hayır rabbin seni sınıyor
Meleklerim Canm ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiydim 26 da doğup kocaman olan çok bebek var sadece sabret dua et🙏🏻
EnginDenizim Gulhilal canım ben balıkesirde yasiyorum. Arkadaşım attigm linkte akhisarda ki hastanede dogum yapti
Gulhilal KbraTarhan hadi canimm 🙂 bende somadayim🙂 az once bayanin akhisarla ilgili paylasimina cevap yazmissiniz ya bende heralde akhisar taraflarindan dedim sizin icin 🙂 o yuzden sordum🙂 doktora kime gidiyosunuz.
KbraTarhan Gulhilal bende doğuş Hastanesi paylaşımını gördüm dedim herhalde buralara yakın bi yazıyım sonra siz yorum yaptınız size yazdım 😃 Fatma hanıma gidiyorum ben siz