Deletedmom090 Glyzn ayy tebrikler yaa Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sen ovulasyon yapmişmiydin bu ay ?? Birde belirtilerin neydi ?
Glyzn Deletedmom090 bel agrım bas agrım cok fazlaydı bırde en ufak seyde aglıyodum hormanlardan dolayı tahmın ettim
Deletedmom090 Betulsna canim zen hamile kaldinmi ovulasyonla bende bu ay denemek istiyorum da bana tavsiyen nedir ?
Betulsna Deletedmom090 Kaldım cnm 7+0 ım şuan. Değerlendirmen gereken günleri değerlendir. Hemen ayağa kalkma. İlişki sonrası ayaklarını havaya kaldır ve belimin altına yastık koy. İnşallah Rabbim nasip eder.
Deletedmom090 Betulsna Allah razi olsun cabim 4 gozle ovulasyon testimin gelmesini bekliyorum Allahin izni ile yapicam bu ay Allah isteyen her kese nasip etsin
Edanur58 Ben de adetimi bekliyordum bu postu gördüm gebelik testi de yoktu ovülasyon denedim bende de anında çift çizgi çıktı yumurtlama da bile böyle çıkmamıştı acaba hamile miyim 2 gün kadar da gecikti
Betulsna Deletedmom090 Amin cnm inşallah sana ve tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin. Bizlerinde sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin🤲💜
Nhl0606 Betulsna merhaba sizi umutlandırmak istemem ama benim ovülasyonumda yumurtlama günümden 12 gün sonra böyleydi ve hamileyim şuandada
Melike07 Betulsna benim de adete iki gün var. İki defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay stres yapmayayım diye test almadım. Ama dayanamadım elimde olan ovulasyon testi ile yaptım. Çok koyu olmasada bir koyuluk var ve kafam karışık