Gnl123 Gebelikde mantar yenir mi?yiyipde zehirlenen oldumu?19+0 haftalığım.Canım çekdi😄Yeme zehirlenirsin diyorlar😐Acaba ne kadar doğru?
Zeyk Gnl123 kültür mantarı istiridye mantarı her hafta bir kere yiyorumdur. Yabani mantar veya dağdan kendiniz gidip ne mantarı olduğunu bilmediginiz mantarlar tuketmiyorsaniz sorun olmaz
Gnl123 madl41 Marketlerde satiyorlar taze,temiz.Onlardan alıyoruz.Hep aldik.Ama hamilesin bisiy olur falan.Kafam karışdı.
Blady Marketten alıp yedim herhangi bir sakıncası yok. 25. Haftamdayım , doktorunuz haricinde kişilerin söylediklerine pek aldırış etmeyin onlar neler yemememiz gerektiğini en başından söylüyor zaten. Şimdiden afiyet olsun :)
Gnl123 Blady Doktoruma sormadim aslında.Ama hiç bir problemimiz yok çok şükür.Bir problem olursa yemememiz gerekir dimi?
Kelebenk Gnl123 eger mantar zehirli cinsse herkesi zehirler hamile olmanla bi alakasi olmaz.guvendiginiz yerden kultur mantari alin
Deletedmom0810 Gnl123 Ben de sürekli yiyorum mantarı. 16 haftalığız. zehirlisi sadece gebelikte değil normalde de zehirlidir. Zehirli olmayan neden gebelik sebebiyle zehirlesin bu mantığı anlayamadım şu an 🤔
Gnl123 Deletedmom0810 Bana tuzlu balıkta yeme dediler evden,ama ben yedim.Evde bir kac kiside vicutlarinda sepkiler oldu,ama bana hic bisey olmadi.