Hayriyeee Medipol megada hangi doktoru önerirsiniz ben elif çiler Eren ve Ayfer hocada kararsız kaldım 😫
Nzlkca Hayriyeee ben Elif Çiler Erene gidiyorum. 7 aydır. Bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Muayene ücreti 190 tl.
Nzlkca Minnosannis1 benim zorunlu sezaryen olacak. Sezaryen ücreti 3900. Normal doğum ücretide 2700 civarı diye hatırlıyorum emin değilim ama
Nzlkca Minnosannis1 aslında ben doğum ücretini zorunlu veya kendi isteğimle diye öğrenmedim. Direk sezaryen fiyatını sordum böyle söylediler. Bi ayrım var mı bilmiyorum hastanede
Nzlkca Kubraa23 kesin gelir. Geçen ay bir zam geldi çünkü. 3500du doğum 3900 oldu. Yılbaşından sonra yine yaparlar
nurakn Eslina merhaba canım bende Ayfer hanıma gittim ama normal Doğum yanlısı mı pek anlayamadım sizin fikrinizi de almak isterim
Kubraa23 Nzlkca kesinlikle peki doktorlarınızın ilgisi nasıl whatsappta mesajlarınıza sorularınıza cevap veriliyor mu kısa zamanda
Nzlkca Kubraa23 aa bu arada Elif hoca cep telefonu verme taraftarı değil. Ben özel durumumdan dolayı 23. Haftadan sonra aldım. Hastanede olduğu zamanlar istediğiniz zaman iletişime geçebiliyorsunuz.