Marayy Mehtapakgl biliyorum canım o hormon vücudumuzda var ama koyulaşma olursa bir daha ki testte şüphe ederim şuan beklemedeyim
Mlke Marayy canım benim çok mutlu oldum bana da köyü geldi bende 8.günümdeyim bende yapıyorum silik hep ama seninki bariz artmış bende bu arada hep aynı saatte mı yaptın?
Marayy Mlke yok hayır herhangi bir saatte yapıyorum canım ama hiç belli olmaz ben şahsen güvenemiyorum suan bu testlere anca çok kızarması lazım silik suan sadece digerlerine göre az belli
Tekinnn Marayy son 2 test ilk yaptığın test gibi koyu duruyor yani yarın da öyle çıkarsa herşey güzel demek 🙏😍
Mlke Marayy anladim canim haklısın pimpiriklenmeye insallah o koyu cizgiyide gorucez 🙏 bugün bu güzel günde hepimiz için dualar ettim bizlerede nasip etsin bu ay inşallah hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde 😊🙏🙏
Guul Koyulasma var demekki yukseliyor. Ignenin etkisi bi azalip tekrar cogalmaz bence kesinlikle hcg hormonu bu. Direkt kan ver canim
Marayy Guul bilemiyorum kuzum yarın ki daha net belli olur herhalde övülasyon yaptığı tam pozitif çıktı
Guul Marayy dedigim gibi ignenin etkisi azalmis gorunuyor onceki testlerde ve tekrar koyulasmaya baslamis 🤗 bi kac tane daha yap istersen ama bence kan ver kesin cikar.
Marayy Guul ay inşallah senin dedigin gibidir canım kurumuş halini de attım bekliyorum bakalım belli eder kendini
Marayy Tekinnn öyle mi diyorsun ya ben hiç bu testlere güvenmiyorum nedense bi de çatlatma iğnesi vurulduğum icin yarın varsa zaten az daha koyu olur herhalde
Tekinnn Marayy canım iğnenein etkisi azalarak gider vücuttan testlere göre azalmış geri koyulaşmaya başlamış heveslendirmek istemem sonra üzülmeni istemem ama bence koyulaşıyor gibi yarın sabah ilk idrarla yap o zaman belli olur
Tekinnn Marayy https://i.imgyukle.com/2019/11/08/E67zSv.jpg bak bu kimyasal gebelik geçirdiğimde ki testlerimden sana örnek olsun artısı bende takip etmiştim
Tekinnn Marayy o En sondaki testte değerim 10.74 çıkmıştı biliyor Musun 😂 bende sok oldum öyle bi değer nasıl çıkar diye. Sonra birazcık arttı kanamam başladı işte.senin ki daha belirgin gibi en doğrusunu yarın ki test gösterirken yada 2 gün sonra ki