Emine_Leyla Marayy tamm canm ama koyulasma var ama herseye hazırlıklı ol sonradan insan cok yıkılıyor kendimden biliyorum ama insallah iyi cikar oylr hissediyorum🌷😊
Marayy Tekinnn ay sorma valla akşam birtane daha yapıcam zaten varsa biraz daha kırmızılaşır inşallah öyle olur 🙏heveslenmek istemiyorum
MrsClk Marayy kendini dinleme canım bende çok tedavi gördüm hiç ummadığım tedavi görmediğim ay hamile kalmışım ve internette okuduğum araştırdığım belirtiler yoktu bende🤷🏻♀️ 15 haftalık olduk hala daha belirti yok ultrasonda görmesem inanamayacağım o derece 🤔
Naz5558 Marayy ben de çatlatma iğnesi sonrası gebe kaldım net sonuç 14. gün itibariyle görülüyor. Belirti pek olmuyor..Nasıl foto atılacağını bilmediğim için testin resmini atamadım. 14. Günümde silik çıkmıştı. Kesinlikle stres yapmamalısın..
Marayy Naz5558 ben 7 günden sonra hergün yaptım koyulaşma varmı diye canım stres ne yapsam da oluyor oyalanacak şeyler buluyorum kendimce
Tekinnn Marayy bence yarın sabah yap erken olur farklı çıkmaz şuan ki testten bende kimyasal gebelik geçirdiğim de bu yöntemi denemiştim ☺️
Busimss Marayy canım seni üzmek istemem ama bende de 3 yumurta oluşmuştu 21,22,23 mm olarak çok güzeldi ama benim de tutmadı. Bazen belirti olmaz diyorlar ama insan kendi vücudunu az çok tanır. İnsallah meleğin seninledir
Marayy Busimss inşallah canım bu benim ikinci Çatlatma tedavim bir aşılamam da var bakalım testleri takip ediyorum insalalh bu sefer olmustur 🙏
Asya1610 Marayy ben de çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım hamile olmadığım aylarda bütün belirtileri yaşadım. Hamile kaldığım ay hiç bi belirtim olmadı. Rabbim sanada nasip eder inşallah. Kafanı rahat tut taktıkça olmuyor.
Marayy Emine_Leyla hiç sorma o yıkılmayı kaç defa yaşadım İnan ki herseye hazırlıklıyım Bunlara çok güven olmaz
Deletedmom2224 Marayy 10. Gündesiniz daha koyulaşıp koyulasmamasi bir şey ifade etmiyor çünkü hala iğne etkisi testin yapısından bile koyu çıkmış olabilir yani boşu boşuna varsayım yapmayın derim. Varsa zaten 15. Gün öğreneceksiniz
Marayy Deletedmom2224 11 gün öğrenenler olmuş ben 7 günden beri yapıyorum koyulaşma yakalıcakmıyom diye az koyulaştı sadece ama umut bağlamıyorum herseye hazırlıyım tabi teşekkür ederim yorumun icin 🙏
Tekinnn Merve6475 ah inşallah şu mübarek günde herkese nasip olsun düşmanım dahi evlat arayışında bulunmasın herkese versin rabbim 🙏