Marayy ya ben seni tanıyorum buradan postlarınıda okuyorum😊Ama sen çok stres yapıyorsun çok takıyorsun. Ablamın hiçbir belirtisi yokken bi baktı hamiledir. Bende ise adet vaktimde ölmek üzereydim bel ağrısından yataklık olmuştum resmen adet olmayı bekliyordum hiç umudum yoktu adet sancısıdır diyordum bi baktım hamileyim. Kişiden kişiye göre çok değişen bir şey bence bu kadar takma yani en azından takmamaya çalış başka şeylerle uğraştır kendini. Takıntı yapmak ve streste engel oluyor. Benim bi tanıdığım çatlama iğnesi oldu o ay tutmadı yani o ay tutmayan insanlarda var normal bir şey bi sonraki ayında belki tutar. Allah yardımcın olsun inşallah hamilesindir🤲🤲❤️ Bol bol dua et ve salatı tefriciye oku meryem süresini oku ben çok dua ettim ramazan ayında yani her gece sahur vaktine kadar bunları okudum bir hatim indirdim ve bunun gerçek olduğuna inanıyorum burada biri daha söylemişti bunu yaptığını. Ben meryem süresini okuyup peygamberimizi vesile kılıp elimi karnıma koyup Allahım bana bir evlat nasip et peygamberimizi vesile kıl eğer hamile kalırsam onun adını koyacam diyip istediğim peygamberin adını üç defa karnıma dokunup söyledim ve o ay hamile kaldım. İstersen bunları bir dene yanş bir şey kaybetmezsin 😊