TugceErturk Arkadaşlar ben 21+2 hamileyim 16 haftaya kadar hep kanamam oldu şuan 1 aydır kanama görmedim çok şükür. Kanaması olup da sonradan yaşamayan var mı çok merak ediyorum 🤗 benim kanama sebebim plasenta ile alakalıydi bu arada.
Rabia59 TugceErturk Benim de 13. haftamdayken kanamam olmuştu plasenta aşağıda dendi. Duphaston diye bi ilaç verdi 10 gün kullandım. Bel ve kasık ağrım çoktu. Sürekli yattım. Yarın 16 haftalık oluyoruz bir daha olmadı kanamam çok şükür. 🤲🏻
Mnksze İyi aksamlar kizlar benim ilk uc ay her hafta kanamam oluyodu. Diştan degildi ama kanamam icten oluyodu. Agridan anliyodum hastaneye gittigimdede direk yatis veriyodu doktorum 3 ay her hafta hastanede yattim rahim kasiliyomus cocugu atmaya calisiyomus ondan dolayida kanama oluyomus. Simdi cok sukur 21 haftalik hamileyim 2 aydirda kanamam olmuyo Allahima bin sukur 🤲🏼❤️
Mnksze Bana 20 haftaliga kadar progestan kullandirdi doktorum kavun gibi yatican sen dedi hep dinlendim hic yurumedim yormadim kendimi taki gecen hafta riskin cokca azaldi diyince progestanida biraktirdi 🤲🏼
TugceErturk Mnksze bende 21 haftalık oldum hala kullanıyorum progestan ama 1 aydan fazla olacak kanamam olmadı çok korkuyorum tekrar olursa diye inşallah olmaz 😔