Selcen Normal de 23 giricem ama ultrasona göre bir hafta önde gidiyoruz bugün pek hareket etmedi bir kaç kere onun dışında yok normalde gün için de iyiydi bu bu gün çok hareketsiz
Blackmom Selcen Bende bugün aynıyım sabahtan beri uğraşıyorum müzik açıyorum su içiyorum naptıysam 1-2 hareket hissetim ancak bugün çok hareketsiz. Bazen çok fazla hissediyorum dün orta idi bugün hiç hissedemedim korktum bende
nghn87 28.haftadayım salı ve çarşamba günleri toplasan günde 4-5 sefer hissettim normalde halay çeker içerde.2 gün bukadar az hareketle nasıl huzursuzdum artık dün akşam canıma tak dedi browni intense yedim veeee şov başladı :) bugünde çok şükür normale döndü hareketlerimiz.Çikolata ye 2bardak su iç soluna yatabiliyosan yat dinle canım
Selcen nghn87 çalışıyorum canım ya maalesef akşam yapabilirim tatlı da yedim öğlen az geldi sanırım😄 ya daha doğmadan da çikolatayı biliyorlar ağızlarının tadını da iyi biliyorlar
Selcen Blackmom aynen canım direk panik oluyorum bende bakalım bekliyorum gün içinde haftaya randevum var bu gidişle erken gidicem gibi görünüyor 😄