Misskokulumm 💎Baş ağrısı yaşamamak için doğumdan sonra bol nescafe tüketin 💎Rahat gaz çıkarmak icin uyuşukluk geçer geçmez gece boyunca bol bol yürüyün kafanızı önünüze egmeyin sadece karşıya bakin baş ve boyun ağrısı yapmasın. 💎Kabizlik yaşamamak için mutlaka yanınıza komposto götürün. 💎Gazınız gelince kesinlikle tutmayın odada birileri olsa bile gazınızı çıkardıktan sonra yeme içme serbest olacak ama ekmek tuketmeyin ilk 1-2 gün. 💎hastaneye külot götürmek yerine depend götürün pedlerde sızıntı olma ihtimali oluyor (Depend boyunu ise eğer 55 kilonun altında girecekseniz orta boy rahatlıkla olacaktır ama 60 ve üzeriyse kesinlikle en buyuk boyunu alın daha rahat edeceksiniz) 💎Emzirme yastığınız varsa mutlaka hastaneye götürün emzirirken dikişlerin üzerine eğilmeden rahatca emzirmenizi sağlayacaktır. 💎Bebeği her emzirdiginizde ellerinizle göğsünüzdeki sütü sıkıp göğüs ucunuzu ıslatıp öyle emzirin göğüs ucunda yara olmasını engelleyecektir. 💎gecelikleriniz önden düğmeli olsun daha rahat oluyor. 💎ameliyattan sonra ayağa kalktığınızda kontrollü kalkın anî hareketlerden kaçının. 💎sonda takılırken(şayet uyuşturmadan takılırsa) kendinizi kasmayın çatı muayenesi gibi hafif bir yanma olacak sadece. 💎Ameliyat sırasında kafanızı çok hareket ettirmeyin sağa sola daha sonra baş ağrısı yaşamamak için. 💎yanıniza kalın çorap ve kalın yelek mutlaka alın.(Ameliyat sonrası çok üşüyorsunuz) 💎Bebek için toplam 4 takım kıyafet yeterli olacaktır. 💎Göğüs ucu kreminizi ve birazcık da zeytinyağı götürün kendinizle her emzirmeden sonra mutlaka sürün. 💎bol bol su için sütünüzü arttıracaktır. HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR 💐❣
Handeyvs Misskokulumm bilgiler için çok teşekkürler canım 🤗nasipse ay sonunda bende sezeryan olucam iyi oldu bu bilgiler
ZehraAlbayrak Misskokulumm nescafe cok zararli ama tamamen kanserojen heleki emziren annenin icmesi ne derece dogru bilemedim.. imkani olan filtre kahve icsin ozaman. Cogu hastane kafeteryasinda zaten var. Yoksada basit bi frenchpress goturulebilir
bsr2 Genel anestezi olacaksanız sonda taktırmayın ben taktırmadım doktorumda gerek görmedi eğer illaki takacağız diyorlarsa zaten anesteziden sonra taksınlar
bsr2 Pamugum_ genel anestezi olmasının bana hiç bir zorluğu olmadı hatta daha kolay oldu bile diyebilirim 2 saat sonra kalktım yürüdüm sadece oturup kalkarken dikiş yerlerim acıyordu oda zamanla geçti fakat kişiden kişiye değişebiliyor
Nurr Kesinlikle katılıyorum canım ben 2018 ağustosta yaptım spinal sezeryan ilk kalkış çok zor hatta tansiyonum düştü yere bAktim diye mi bilmiyorum artık ama yürüdükçe rahatlıyorsun ben pijama takımı giymiştim zorlandım sanki bol su içtiğim için çok tuvalete gittim mutlaka birinin çekmesi yardım etmesi gerekti bu doğumum da elbise geceliklerden düşünüyorum
Misskokulumm Nurr evet ben de yere bakıp kalktığım için başım döndü desteksiz kalkmamak gerekiyor ilk bir iki gün
Pamugum_ bsr2 tesekkur ederim masAllah rabbim ewladinla saqlikli omurler wersin bende dusunuyorum insAllah saqlikli alirim ewladimi kucaqima ben qbi bekleyen herkeze rabbim almayi nasip eylesin