Afra34 Arkadaşlar küçük bir şehirden İstanbul'a düğün sonrası eşimin işi sebebiyle geldim alışma süreci büyük şehir felan derken gebelikte ilk aylar özele gittim sonra devlete geçmek istedim ve burada ki tavsiyeler üzerine Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi'nde bı doktora başladım üç defa gittim ama sadece ilkinde kendisiyle karşılaştım her gitmem de farklı birileri oluyor 😒 geçen gittiğim de üç hafta sonra gel nst ye bağlayalım dedi şimdi randevu almaya giriyorum gebe bakılmamaktadır! diyor benim geldiğim şehirde böyle birşey yoktu aynı doktorlar farklı şikayetlere de bakıyorlardı ben şimdi ne yapayım😞zaten ilk gebelik biraz ağrılı geçiyor belirli bi doktorum yok hastaneye uzağım 😔 özelde ki doktorum da gitmiş kaldım ortada 🤲🏻var mı sizin bi fikriniz..?
Ebruili Afra34maalesef devlet hastanesinde böyle bir sorun var, özellikle özel gebelik durumu olanların sabit doktora gitmesi bana göre çok önemli fakat bu konuda çözüm bulunamıyor. Bende bu sebeple hem özele hem devlete gidiyorum devlette kaydım olsun olası bir durumda hakkımdaki bilgileri ulaşsınlar diye düşündüm. Tam olarak nerede ikamet ediyordun yakınsak gittiğim hastaneyi tavsiye ederim.
SevdaLinkaaa Afra34 Özel düşünürseniz Pendik Bölge Hastanesi Mustafa Özbek’i öneririm . Tedavimi ve takiplerimi yaptı,tavsiye üzerine gitmiştim ,herkese de öneririm,7/24 ulaşabilirsin ,resmî tatil vs.fark etmez ne zaman doğurursan doğur gelir .👍İkinci çocuğu düşünmüyorum ama düşünecek olursam yine doktorum belli.♥️
AynurOncul Afra34 Bende Lütfi Kırdara tavsiye üzerine gidiyorum. Hastane hem yeni taşındı hem de çok temiz ve ilgili olduğu söylenildi. Gazi yıldıza randevu almıştım 2 sefer. Sizin doktorunuz kimdi acabaa.
Afra34 Ebruili biz Pendik Kurtköy deyiz o hastaneyi ve doğum hanesini çok tavsiye ettikler yeni ve temiz oluşu hoşuma gitti ama dediğim gibi doktoru göremiyorum kimde nasıl doğum yaparım bilmiyorum elbette Rabbim ayarlanmıştır ama gün yaklaştıkça korkuyorum ister istemez 😔
Busrasuheda Afra34 merhaba arkadaşım. Bende Gebzede Yüzyıl hastanesine gidiyorum aynı hastanenin pendik şubeside var ve doç. dr. Serap Simav diye bir doktoru çok öneriyolar. Hastane olarak ben burdakinden memnun kaldım
Afra34 SevdaLinkaaa çok teşekkür ederim öneriniz için ben çok bilmiyorum buraları eşim gelince onu bi konuşalım inşallah hayırlı olur bizim için de Allah razı olsun sizden de🤲🏻❣️
SevdaLinkaaa Afra34 Muayene ücreti 120 TL .Normal 2300 sezaryen 3000. Ben öğretmenim ,sendika indirimiyle muayenelere 104 ,doğuma da 2700 TL ödedim . Fotoğrafçı ,kapı süsleme ,albüm ,doğum ,2 gece kalma dahil . 🐣
Afra34 AynurOncul benim doktorun ismi emine eda akalın cokta iyiydi ilk gittiğim de memnun kaldım hastanede güzel temiz ama tekrar randevu aldığımda başka kişiler ile karşılaşıyorum 😞
Afra34 Bsecill oraya gidiyordum zaten ilk zamanlar 🤗 biraz sıkıntılı geçti sonra düzelince devlete geçtim özelde ki doktorlar değişmiş gitmiş dediler😒
Afra34 SevdaLinkaaa fiyatlarda güzel herşey de dahil olmasına rağmen bakalım nasip olursa oradan devam ederim belki tekrardan çok teşekkür ederim🤗🤲🏻💕
Aycha Afra34 Merhaba, Sorunuz üzerine Kartal Hastanesi randevuları için mhrs'ye baktım; kimi doktorların isimleri altında gebelere bakılmamaktatır yazarken; diğer doktorların isimlerinin altında da sadece gebelere bakılmaktadır şeklinde not var, tekrardan bir bakın.
Afra34 Aycha evet biliyorum öyle yazıyor birinde bakılmıyor iken diğerinde bakılıyor ama ben belirli doktorum olsun istiyordum onun için yazdım farklı doktordansa beni hep takip eden doktorum olsun istedim😔
Bsecill Afra34 ben avrupa yakasında oturuyorum hiç gitmedim ama o hastanr hakkında olumlu şeyler duyduğum için söyledim kartal umut hastanesinde ki erkek doktor içinde olumlu şeyler duymuştum adını bilmiyorum ama arkadaşım onda doğum yaptı çok memnun kalmıştı
Afra34 Busrasuheda dediğiniz doktoruda bi araştıralım belki o hayırlı gelir bizim için 🤲🏻🤗çok teşekkür ederim tavsiyeniz için Allah razı olsun
Kubra_s Afra34 özel düşünürsen medicalpark bahçelievler Fatma umutoglu var tam manası ile mükemmel anlayışlı ve fiyat konusunda yardımcı bir doktor 3 defa doktor degiştirdim fatma hanım gibisini görmedim ❤️
Afra34 Kubra_s bu hastane ve doktoruda eşimle bi araştıralım tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ❣️🤲🏻
busrabusr Afra34 Pendik MedicalPark Dr. Halide Yüksel kesinlikle mükemmel bir doktor ve çok güzel bir hastane. Muayene 180₺ doğumda zannediyorum 5000₺ civarı. Anlaşmalı oldukları kurumlar var. Eşim polis olduğu için biz muayeneye 130₺ ödüyoruz.