MelisaKara YDE aynen öyle olacağı varsa oluyormuş. Artık yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra tedavi oluruz lazerli
Akademisyenanne MelisaKara canim az evvel bir magazanin kabininde sok gecirdim. Catlamisim😭😭😭hemen kakao yagi surcem eve gecince. İnsallah faydasini gorurum. Daha 32 haftaligim🤦🏻♀️
MelisaKara Akademisyenanne ayy 🙈 birden görünce insan şok oluyor zaten ama yapacak bir şey yok çatlayacağımız varsa çatlıyoruz ya olsun napalımm sıkma canını
NERDOGDU Bugün gebe eğitiminde ebe soğuk sıkım zeytin yağını bütün vucudunuza sürebilirsiniz dedi. Ben bio oil kullanıyorum ve işe yaradığını düşünüyorum. Tabi bünyeden bünyeye değişir. Tamamiyle vucut yapısıyla alakalı bol su içmek ve vucudu nemli tutmak çatlama oranını azaltıyor sadece.
MelisaKara NERDOGDU vücudumuzu sürekli nemli tutmalıyız. Ve duş alırken sabun kullanmayın arkadaşlar. Cildi kurutuyor
Sahreyldrm Kucugum51 adını yazmıştım yukarıda bı yorumda kuzum STRİA EX çatlak & öncesi bakım jeli benim çatlaklarım ilerlemedi kullandıktan sonra
MelisaKara Sahreyldrm canım internete yazıyorum hiç öyle bir ilaç çıkmıyor ama :/ direk eczaneye mi soralım
Yesimeliz MelisaKara 4 sise kantoron yagi bitirdim birtane bile catlagim yok. Siddetle oneririm ama dogal bulursan.
Yesimeliz MelisaKara hayir ben ayvaliktan aldim getirdim orda bunu ozel olarak yapan bir beyden tanidik. Kantoron yagi sari deil kirmizi.
Sahreyldrm MelisaKara bilmiyorum canım ben eczaneden aldım internete bakmadım hiç bı sor eczaneye istersen
Gulfem07 MelisaKara valla korkumdan erken doğum olur diye hicbir şey kullanmıyorum şu an çatlak falan hak getire umrumda değil:)
MelisaKara Gulfem07 nasıl yani arkadaşım, erken doğumu tetikleyici çatlak öncesi kremler ya da yağlar mı var 😯